2777
2789
عنوان

مادرشوهر

1086 بازدید | 111 پست

سلام به همگی..من عقدم..هروقت میرم خونه مادرشوهرم زیاد میمونم..بارها گفتم بهش ک من از فلفل دلمه ای بیزارم یعنی نمیتونم به هیچ وجه بخورم حتی بوشم تو غذا باشه دوس ندارم..ولی هروقت من اونجام تو غذاهاش میریزه..همیشم میگه ادم باید همه چی بخوره و یه کسی جلو من بگه فلان غذا رو نمیتونم بخورم من باورم نمیشه و فک میکنم از لوس بازیشه و چطور بچه های من همه چی میخورن و برمیگرده به تربیتشون..

حالا من یبار از بس گفتش ک وای اگه تو غذا نکنم بد میشه و اینا گفتم من با رنده شدش مشکل ندارم..ولی یبارم املتو توش رنده کرده بود دید لب نزدم حتی به شوهرش گفت چون فلفل توشه نمیخوره..الان رفتم تو اشپز خونه میبینم گنده گنده کرده تو غذایی ک قبلا هربار درست کرده بود توش فلفل دلمه ای نمیکرد..یعنی بزرگ بزرگ ریخته ک بعد دربیاره ولی بوش ک توی غذا هست..این کاراش چه معنی میده؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جز اینه که از قصد این کارو میکنه؟ اخه دیگه چقد مثبت نگا کنم به کاراش؟

از قصد که نمیکنه ولی با عرض معذرت شخصیت مهمی تو اون خونه به حساب نمیای مثل من!  

دخترم تمام زندگی من
حساس نشو کمتر برو مادرشوهر من به پسرش رحم نمیکنه ب من رحم کنه    

اخه مادرشوهر من ادعای خودشو پسرش اینه اصلا بدجنس نیستو عروس مثل دخترشه و هرکاریم میکنه بی منطوره

مادر شوهرا کلا دوست دارن ساز مخالف بزنن باز مادر شوهر تو خوبه واسه من همه چیو دوس داره تذکر بده این کارو بکن اون کارو نکن درسته سنم کمه ولی حتما انقد عقلم میرسه که شوهر کردم دگ😂

ﯾﻪ همکلاسی داشتیم اﺳﻤﺶ ﺑﺎﻗﺮ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﻮد استاد همیشه اول ﻓﺎمیلو می گفت ﺑﻌﺪ اسمو.وﻗﺘﯽ اوﻟﯿﻦ بار ﺻﺪاش ﮐﺮد ﮔﻔﺖ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎﻗﺮ ﺑﯿﺎد!!! با ﺣﺮﮐﺖ زﯾﮕﺰاﮐﯽ رفت ﭘﺎی ﺗﺨﺘﻪ!! استاد گفت:چته؟ﭘﺴر :ﺧﻮدﺗﻮن ﮔﻔﺘﯿﻦ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎ.. ﻗﺮ ﺑﯿﺎد!! ﻫﯿﭽﯽ دﯾﮕﻪ! ﮐﻞ ﮐﻼس ﻣﻨﻔﺠﺮ ﺷﺪ! 😂😂😂😂این تنها جوکی بود که خیلی باهاش خندیدم گفتم شمام در جریان باشین😐😂