سلام به همگی..من عقدم..هروقت میرم خونه مادرشوهرم زیاد میمونم..بارها گفتم بهش ک من از فلفل دلمه ای بیزارم یعنی نمیتونم به هیچ وجه بخورم حتی بوشم تو غذا باشه دوس ندارم..ولی هروقت من اونجام تو غذاهاش میریزه..همیشم میگه ادم باید همه چی بخوره و یه کسی جلو من بگه فلان غذا رو نمیتونم بخورم من باورم نمیشه و فک میکنم از لوس بازیشه و چطور بچه های من همه چی میخورن و برمیگرده به تربیتشون..
چون فلفل دلمه ای تو غذا میریزه بدجنسه؟ با احترام به سلیقه و نظر شما و با عرض پوزش احساس میکنم ...
دوس عزیز..من فلفل دلمه ای میخورم میرنه زیر دلم و خیلی معذرت میخوام برمیگردونم غذارو و با زجر تمام میخورم..با این وجود نگفتم بدجنسه..گفتم به نطر شما دلیل این کار چیه؟ بازم مثبت نگاه کنم به این قضیه؟ شما یه مهمونی داشته باشی بدونی از یه غذایی بدش میاد همونو میذاری جلوش ؟
اره دیشب واقعا خسته شدم مجبور به سوختنو ساختنیم دیگه بهش میگم بیا بریم خسته ام بهشون بر خورده خواهرشوهرم صبحی بهم زنگید که چرا پیش پدرو مادرم گفتی بریم یعنی چی اخه 😔😔😔
با هرکسی به اندازه ی شعورش رفتار کن اینطوری کمتر عذاب میکشی
من نمیدونم چرا مامانای ما یادشون نمیره! حالا شو.هر منم فلفل دلمه ای نمیخوره ! مامانه من هر چی میخواد درست کنه واسمون به خاطر شوهرم فلفل نمیزنه ! انقدری که اون یادشه و براش مهمه من یادم نیست!!! ذاته ادم باید شریف باشه و الا هیچکس این چیزارو یادش نمیره
درست بشن یا نشن مهمم نیست میخوام خودم آرامش داشته باشم هر وقت از خونشون میام چشمام گریونه فقط عروسو واسه کار کردن میخوان تو خونشون بین عروسا فرق میزارن نشونم میدن دیگه چقدر آدم طاقت بیاره
خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏