2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1086 بازدید | 111 پست
چون فلفل دلمه ای تو غذا میریزه بدجنسه؟  با احترام به سلیقه و نظر شما و با عرض پوزش احساس میکنم ...

دوس عزیز..من فلفل دلمه ای میخورم میرنه زیر دلم و خیلی معذرت میخوام برمیگردونم غذارو و با زجر تمام میخورم..با این وجود نگفتم بدجنسه..گفتم به نطر شما دلیل این کار چیه؟ بازم مثبت نگاه کنم به این قضیه؟ شما یه مهمونی داشته باشی بدونی از یه غذایی بدش میاد همونو میذاری جلوش ؟

شوهر عوضیم و منم هستم همش زیر سر ایناست 

اره دیشب واقعا خسته شدم مجبور به سوختنو ساختنیم دیگه بهش میگم بیا بریم خسته ام بهشون بر خورده خواهرشوهرم صبحی بهم زنگید که چرا پیش پدرو مادرم گفتی بریم یعنی چی اخه 😔😔😔

با هرکسی به اندازه ی شعورش رفتار کن اینطوری کمتر عذاب میکشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جز اینه که از قصد این کارو میکنه؟ اخه دیگه چقد مثبت نگا کنم به کاراش؟

منم مادرشوهرم میگه آدم باید همه چی بخوره.اصنم متوجه نمیشه میگم نمیخام

من از کله پاچه متنفرررررم ولی به زوووورمیگه بیابایدبیای

میگم خونه مامانم دعوتم میگه نههههه بیااینجابه مامانت بگونمیام

میرم بزوووور دوتاقاشق آبشومیخورم میگه دیدی خوردی بخورعادت کنی

اگه حال دلم خوبه/سکوتم معجزه کرده/وگرنه خوب میدونم/که درد ازهرطرف درده
شوهرم میگه اگه من عکس العمل نشون بدم با تو بد میشن..در مقابل همه رفتاراشون ساکته..تازه این که گفتم ی ...

یه مدت اصلا نرو شوهرت بیاد خونه شما,بعدش هم که رفتی خیلی کم بمون

خدایا چنان کن سرانجام کار      تو خشنود باشی و مارستگار💖

اون مثلا میخواد رو نده بهت که پس فردا نگی اونو میخوام اینو نمیخوام خواسته گربه رو دم حجله بکشه

ﯾﻪ همکلاسی داشتیم اﺳﻤﺶ ﺑﺎﻗﺮ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﻮد استاد همیشه اول ﻓﺎمیلو می گفت ﺑﻌﺪ اسمو.وﻗﺘﯽ اوﻟﯿﻦ بار ﺻﺪاش ﮐﺮد ﮔﻔﺖ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎﻗﺮ ﺑﯿﺎد!!! با ﺣﺮﮐﺖ زﯾﮕﺰاﮐﯽ رفت ﭘﺎی ﺗﺨﺘﻪ!! استاد گفت:چته؟ﭘﺴر :ﺧﻮدﺗﻮن ﮔﻔﺘﯿﻦ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎ.. ﻗﺮ ﺑﯿﺎد!! ﻫﯿﭽﯽ دﯾﮕﻪ! ﮐﻞ ﮐﻼس ﻣﻨﻔﺠﺮ ﺷﺪ! 😂😂😂😂این تنها جوکی بود که خیلی باهاش خندیدم گفتم شمام در جریان باشین😐😂
اره دیشب واقعا خسته شدم مجبور به سوختنو ساختنیم دیگه بهش میگم بیا بریم خسته ام بهشون بر خورده خواهرش ...

خخخخخ همیشه اونیکه که میگه وقت رفتنه بریم منم.قشنگ شوهرموتوجمع صداش میکنم میگم نمیری؟؟اونم‌میگه چرا آماده شو.

من نمیدونم چرا مامانای ما یادشون نمیره! حالا شو.هر منم فلفل دلمه ای نمیخوره ! مامانه من هر چی میخواد درست کنه واسمون به خاطر شوهرم فلفل نمیزنه ! انقدری که اون یادشه و براش مهمه من یادم نیست!!! ذاته ادم باید شریف باشه و الا هیچکس این چیزارو یادش نمیره

دخترم تمام زندگی من
خخخخخ همیشه اونیکه که میگه وقت رفتنه بریم منم.قشنگ شوهرموتوجمع صداش میکنم میگم نمیری؟؟اونم‌میگه چرا ...

شوهر منم ببخشیدا خونه اونا مثل چسب میچسبه باید هزار بار بگم پاشو بریم اونم شاید اقا بهش بر بخوره 

با هرکسی به اندازه ی شعورش رفتار کن اینطوری کمتر عذاب میکشی
یه مدت اصلا نرو شوهرت بیاد خونه شما,بعدش هم که رفتی خیلی کم بمون

اگه کم برمم نمیفهمن علت کم رفتنم چیه..چون شوهرم نمیگه چیزی بشون..همش میگه اگه بگم با خودت بد میشن..تحمل کن تا بریم خونه خودمون

به خودشون نمیان..تازه شوهرمونو علیه ما میکنن

درست بشن یا نشن مهمم نیست میخوام خودم آرامش داشته باشم هر وقت از خونشون میام چشمام گریونه فقط عروسو واسه کار کردن میخوان تو خونشون بین عروسا فرق میزارن نشونم میدن دیگه چقدر آدم طاقت بیاره

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏