2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1086 بازدید | 111 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اجازه نده خواهر شوهر بهت زنگ بزنه بگه چرا رفتی,بگو رک باش خسته بودم,به نظرم من با هر کسی مثل خودش با ...

اره ولی من اینجا غریبم یه شوهر عوضیو بی درک دارم یکی باید پشتم باشه تا جواب بدم دیگه😢😢😢

با هرکسی به اندازه ی شعورش رفتار کن اینطوری کمتر عذاب میکشی
من یک سال و ۵ ماهه عقدم..اگه نرمم دیوونه میشم از دوری شوهرم

منم سختم بود دوست داشتم پیش شوهرم باشم ولی اونجا نمیرفتم شده بود شوهرم میومد نصف روز پیشم و بر میگشت انقدر سخت گذشت بهش زود عروسی گرفت

شاید دوس داره همه چی بخوری داره روت کار میکنه و منظور بدی نداره مادر شوهر من الان ۴ ساله غذای محلیش ...

مگه من بچم؟منطور بدی نداره ولی هرکار میخواد میکنه و هرچی میخواد میگه..اخه کی میخواد بفهمه بعصی کاراش بده

من بدم مادر شوهرمو طلا بگیرم اینقدر خانومههه ماشاالله

واقعا بگیر. گنج واقعی یعنی مادرشوهر خوب! ببین اگه خانواده وشهرت خوب باشن اگه شوهرت دنیا دنیا هم اذیتت کنه بازم از زندگیت دل نمیکنی×

دخترم تمام زندگی من
خخخخخ خدا صبرت بده😣

وای اگه بدونی چه نفرتی دارم ازشون!!! استکان خودشم برنمیاداره بشوره من باید از شر کار برم بشورم و بپزم فقط لم داده رو کاناپه کنترل دست گرفته

دخترم تمام زندگی من
مگه من بچم؟منطور بدی نداره ولی هرکار میخواد میکنه و هرچی میخواد میگه..اخه کی میخواد بفهمه بعصی کاراش ...

یادت باشه مادر شوهر،مادر خودت نمیشه

تازه نامزدی خیلی مونده بفهمی مادر شوهر چیه

فقط کم برو 

مظلوم نمایی هم نکن حرف خودتو ب کرسی بشون

ب شوهرت بگو پاشو بریم بیرون غذا بپزیم

اه اه یاد نامزدی خودم افتادم زنیکه بیشعور من هر چی نمیخوردم ضایم میکرد تو جمع