شوهرم با چند تا از همکاراش یه موسسه آموزشی دارن که اونجا چنتا منشی دارن بعد یدونه منشی هست که مربوط میشه به قسمت همسر من و خب این خانم بابت کارها هر روز به شوهرم زنگ میزنه خب اوایل واقعا برای من مهم نبود و میگفتم کاریه اما شوهرم یه سری حرفهایی زد که من رو حساس کرد و امروزم برگشته میگه که برای خانم فلانی خواستگار اومده گفته دیگه نمیتونم بیام اگه نیاد کار ما لنگ می مونه و از این بابت ناراحتم . منم گفتم یعنی کل این آموزشگاه با این همه منشی فقط لنگ این خانومه ! ناراحتی نداره که نهایتا یک نیروی جدید میارید گفت نه آخه اون فقط کارا رو بلده گفتم خب یک هفته بگید بیاد به نیروی جدید آموزش بده میگفت نه نمیتونه و خلاصه با یه لحنی همش ار اون خانم طرفداری میکرد و راستش اصلا حس خوبی نسبت به این موضوع ندارم شاید ار زاویه بیرون نگاه کنی مسئله عادیه ولی من حس خوبی نسبت بهش ندارم چون از منشی های دیگشون دائم بد میگه ولی این فرد به خصوص رو همش ازش طرفداری و تعریف میکنه...
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
منم دقیقا . اصلا حس خوبی نگرفتم از حرفاش . گلا چند روزه بهانه جویی میکنه و همش تو فکره و میگه ناراحتم . قبلش بهانه میاورد ناراحتیم به خاطر بدهیامه من یه پولی بهش قرض دادم که کارش راه بیفته ولی هم چنان ناراحته تا اینو گفت حس میکنم علت اصلی ناراحتیش خواستگار اومدن برای این خانومه