2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 4203 بازدید | 285 پست
ولش کنید ۱۵خوبه چکارش دارید حالا ک شوهر کرده بگید مبارکه خوشبخت باشی

ایشالله خوشبخت بشه ولی زندگی انقدمشکل داره که اینه بچه مچه هازودکم میارن.بعدم قهرودعواوهزارچیزدیگ همیشه بزرگترامشکل درست میکنن که مقصروبچه هارومیدونن

آدمایه صبوریه دفعه میرن..👣 دیگه نمیان..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خونه رو مطمینم میدن حقوقشون هم خوب بیشتر میکنن 

عزیزم خب اینجوری نیست خونه کجابود؟

شهریه شون مقداری بیشترمیشه

شهریه ی یه اقایی که طلبه باشه ملبس باشه متاهل باشه وسال اخر مقدمات باشه

حدود500 وخورده ای هست

برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی???              خدایا خیلی خیلی میترسم ولی  دل خوشم  به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)
اخه گناه داره واقعا من الان اعصابم خورد شد ۱۵ سالگی سن بچگی کردن و تفریح کردنه نه سن مسئولیت سنگی ...

سرزنش کردنش بیشتر ناراحتش میکنه.حالا که ازدواج کرده باید بتونه از پس زندگیش بر بیاد 

دلشو خالی کنیم که همین یه ذره ای هم که میتونه از سرش میپره

عزیزم خب اینجوری نیست خونه کجابود؟ شهریه شون مقداری بیشترمیشه شهریه ی یه اقایی که طلبه باشه ملبس ب ...

والا خونه میدن جایی که خودشون انتخاب میکنن میدن یعنی خود دفتر امام جمعه براشون یه سری خونه گرفته بهشون میده.حالا کسی که زیاد نیاز داره استفاده میکنه 

والا خونه میدن جایی که خودشون انتخاب میکنن میدن یعنی خود دفتر امام جمعه براشون یه سری خونه گرفته بهش ...

نه گلم خونه نمیدن.من خودم شوهرم طلبه اس.کل شهریه شون ۴۰۰تومنه

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد🌱 

معمولا طلبه ها زود ازدواج میکنن طبیعیه.

زود و پشت سر هم بچه میارن بازم طبیعیه.

طلبه اول از همه باید اخلاقش خوب باشه پس با حرف زدن با شوهرت در این مورد میترنی مسئله رو بین خودتون حل کتی غصه خوردن نداره.از الان مشکلات رو ب زبون بیار حل کن ک تو عقدی.پس فردا میری خونه خودت همین مشکلات شاید سنگین تر هم بشه واست.پس از الان حلش کن تمام همین حرفارو ب شوهرت با زبون خوش بگو طلبه ها معمولا خوش اخلاقن و عاقلانه تصمیم میگیرن....

شخصی در کاباره ميميرد و شخصی ديگر در مسجد شاید اولی برای نصیحت داخل رفته بود و دومی برای دزدیدن کفشها پس انسانها را به میل خود قضاوت نکنیم🚶
والا خونه میدن جایی که خودشون انتخاب میکنن میدن یعنی خود دفتر امام جمعه براشون یه سری خونه گرفته بهش ...

عزیزم شما نسبت به حرفی که مطمئن هستید بیانش کنید

من این حرفی رو که شمامیزنید اصلا ندیدم

هیچ وقت اینطوری نیست

مگرتوی قم یه محوطه ای ساختن برای طلاب اینکه اجاره ش چیه نمیدونم

اصلا هم طلبه هابرای حقوق وخونه ازدواج نمیکنن درضمن حقوق روبه کسی میدن که کاری انجام بدن طلاب شهریه میگیرن...

برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی???              خدایا خیلی خیلی میترسم ولی  دل خوشم  به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)

کاش اینجوری بودکه شمامیگفتی 

اونوقت نیمخواست هرماه کلی پول اجاره بدیم