2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 4203 بازدید | 285 پست

۱۵ ساله و ۱۹ ساله 😵😵😵😵

واقعا تو این سن توانایی چرخوندن یه زندگیو دارید . 

نمیدونم با اینکه تو نی نی سایت از این موارد زیاده ولی هنوزم برام عادی نشده .

اخه چرا انقدر عجله 😦😦😦

ینی خودت متولد هشتاد و یک و همسرت هفتاد و هفت .

ای خدا 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نه گلم خونه نمیدن.من خودم شوهرم طلبه اس.کل شهریه شون ۴۰۰تومنه

منم شوهرم طلبه ست

برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی???              خدایا خیلی خیلی میترسم ولی  دل خوشم  به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)
اصلا اینطوری نیست بالای خونه پدرشوهرم میخوایم بریم حقق ایشن هم 150تومنه

استارتر ببین یه چیزی خیلی مهمه

لطفا حتما درست روخوب بخون ازدواج بخصوص دوران عقد مشغولت میکنه وباعث میشه نتونی خوب درس بخونی لطفا تمرکزت رو درس باشه بعدا وارد زندگی خودت بعد بچه دار میشی واقعا دیگه نمیتونی درست درس بخونی...

حتماشوهرت خواسته ازدواج کنه که الان پدرشوهرت اینطوری میگه درسته؟

برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی???              خدایا خیلی خیلی میترسم ولی  دل خوشم  به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)
با۱۵۰چجوری می خواهید زندگی کنید

وقتی سنشون اینطوری کمه

ازطرف خانواده ها حمایت میشن...