2777
2789
عنوان

***شب نشینی***

| مشاهده متن کامل بحث + 212222 بازدید | 90692 پست
تولوخدااا😃😃😃😂😂😂😂

باشه بعد تو من 😂😂😂😂😂😂

تو معجزه خدا تو زندگی منی❤خدایا خودت مواظب نی نی من و همه نی نی ها باش و هرکس آرزوی نی نی داره دامنشو سبز کن (آمین)❤

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

باشه😂😂😂😂😂

😃😃😃😃😃😃😃✋😅😅😅😅😅😅😅خدایا به این ساعات شریف همه رو شفا بده 💖💃

تو معجزه خدا تو زندگی منی❤خدایا خودت مواظب نی نی من و همه نی نی ها باش و هرکس آرزوی نی نی داره دامنشو سبز کن (آمین)❤

چیشدع تاپیک چی؟

منم بیااام؟؟؟؟

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  
چیشدع تاپیک چی؟ منم بیااام؟؟؟؟

اره عزیزم بیا 😍😍😍تاپیک جدید

اره عزیزم بیا 😍😍😍تاپیک جدید

اخ جون اخ جون.اسمش چیه لینک داری گلی؟

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  
اخ جون اخ جون.اسمش چیه لینک داری گلی؟

فدات شم خوشگلم منتظریم بلا بزنه 😂😂😂💃 حمله کنیم

🤣🤣😂😂😂💃💃💃💃✋✋✋✋آلا

حمله کنید😂

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹

توجه.       توجه.       توجه.       توجه.     توجه

❤💚💜💙💛❤💚💜💙💛❤💚💜💙💛

شعبه ی سوم شب نشینی:

❤خانم های محترم شب نشینی به شعبه ی زیر انتقال یافت❤

شعبه ی 3 شب نشینی

شانس نام مستعار خداست😍 انجا ک نمیخواهد امضایش پای داده هایش باشد💛💚💙

سلام ملیکا جون خوبی دلم برات تنگ شد یهویی 😁اومدم سلام بدم برم😉

یا ابا عبدالله                                                  پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️