2777
2789
عنوان

***شب نشینی***

211314 بازدید | 90692 پست

سلام شبتون بخیر

عرضم به طولتون که این تاپیک صرفا جهت شب نشینی است و هیچ اعتباری ندارد😂

هر شب بچه های باحال و پایه اینجا چرت و پرت میگن و میخندن

تاپیک قبلی تا ۳۰۰ صفحه جلو رفت 

امیدوارم این تاپیکم ادامه دار باشه

ملیجک های این تاپیک اسکارلت لیمو بلا بهار محیا و خواهرشوهر گلم ارامش هستن😍😍

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕

اولممممممم

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بلا هستم دختر مردم..خوشگل خوش سروزبون محبوب نی نی سایتی ها

خودشیفته هم اسکارلته:)

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
دومممم

من میگم جایی نگو ابانی ای ابروم رفت:-)

هرچی میخوایم بگیم ینی؟

منشوزی نچ