2777
2789
عنوان

بی بی چک مدیکور و هاله و بی بی چک روژان منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 8286 بازدید | 40 پست

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1782514/فقط-منتظر-های-نی-نی-بیاااان?page=1

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون

سلام خانما من عضو جدیدم یه سوال داشتم 

من ای وی اف هستم روز ۹انتقال بی بی چک مدیکوز زدم سه تا همشون یه هاله کمرنگ انداختن بنظر شمامیشه رو این بی بی چکا حساب کرد اخه دوتاهم روز قبل استفاده کردم که هیچ خطی نشون نداد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عزیزم خدا رو شکر مثبت بود من ۴ روز به موعدم فهمیدم 

عزیزم دو روز یه روز قبل تاخیر و یه روز بعد تاخیر مدیکورام هاله انداخت ولی روژان منفیه امیدوار باشم؟

فردا میخوام برم آز بدم

خدایا شکرت😍
عزیزم دو روز یه روز قبل تاخیر و یه روز بعد تاخیر مدیکورام هاله انداخت ولی روژان منفیه امیدوار باشم؟ ...

سلام گلم

شما همون ماه باردار بودی؟

ینی روژان برات منفی بود ولی باردار بودی؟؟

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
شما باردار بودین

نه فدات شم اون موقع حامله نبودم

روژان خشک بشه خطش رد میندازه احتمال خطا پیدامیشه 

زیر۱۰دقیقه باید هردوخط فعال شه

وندفو بهترین بی بی چک هستش مثبت کاذب هم نداره از مدیکور و روژان بهتره

کیت تخمکگذاری هم فقط max14خوبه مدیکور خطاداره 

گفتم اطلاع رسانی کنم من با max14روزتخمکگذاریم رو فهمیدم امروز فهمیدم که باردارم