2777
2789
عنوان

نام سگ

| مشاهده متن کامل بحث + 1811 بازدید | 161 پست

عزيزم خونه تون آپارتمان ه ؟ چندمتره ميخواي ژرمن بياري؟

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اولی رو بیشتر دوس😆😍

خدایا منو لایق این بدون که بتونم واسطه ای باشم برای رسوندن محبتت به دیگران... با لبخندشون لبخند تورو ببینم با شادیشون شادی تو رو ...خدایا دلم و لبریز از مهربونیت کن مهربونی که حتی بعد از مرگمم  آثارش ادامه داشته باشه و موندگار باشه .... خدایادل دل کردم که دلمو بدم بهت یا نه آخه شکسته س  رنگ و رو پریده س  ولی آخه مگه من با ارزش تر ازین دل چیز دیگه ای ندارم... این دلم تقدیم به تو  با عشق فراوان  ....دوستت دارم خدا ❤ 

بچه بعضي ها هم عكس ميذارن خيلي زشته از ديد خودشون همچين غش و ضعفي هم ميكنن كه

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي

استارتر جون فرقي نداره كدومو بياري اگه جا داري اولي اما اگه نه امكان نگهداري اولي نيست و سخته برات دومي دوتاشون گوگولين😍😍😍😍

راضی باش به هرچه اتفاق افتاد : که اگه خوب بود زندگیتو قشنگ کرد و اگر بد بود تورا ساخت😊👍
اره کم مو باشه بهتره 

وای هرکار کنی باز موهاشون میریزه

دختر من میاد خونه مامانم باید زیر و رو لباساشو عوض کنه تا بابام و مامانم بهش گیر ندن

همشم غر میزنن ما نماز میخونیم موی سگ نیاری خونه ما

به شدت مخالفن

از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست...
عزيزم خونه تون آپارتمان ه ؟ چندمتره ميخواي ژرمن بياري؟

😂😂

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

وسواسی نیستی؟

چون هم ریزش مو دارن 

هم ترشح بینی و گوششونو باید پاک کنی

هم ممکنه شپش بگیرن

هم اینکه اگر دختر باشه هر هفت ماه مریود میشه باید شورتکسشو عوض کنی

متاسفانه همسرم خیلی پنهان کاری میکنه😔 در حدی ک نمیدونم کیه و کجاست؟! 😆😅