2777
2789
عنوان

نام سگ

| مشاهده متن کامل بحث + 1811 بازدید | 161 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم  خرگوش دوس دارم اما تو خونه که کثیف کاری میشه فک کنم باید تو حیاط خونه بسازم براش بعد بخرم ...

خیلی کثیف کاری داره 

گچه دیوارو هم میخورن 

ریشه قالی هم میجوهن 

آدم حوصله دار میخواد 

خواهرم یه خرگوش داره اینقد لوسه که نگو 

منم داشتم اسمش پانته‌آ بود ولی...😭😭😭😭😭😭

کاش میشُد کوله ام را بردارم و بلیط یک طرفه برای دور ترین نقطه جهان بگیرم!بِروم تا دور دور ها و دیگر هم بازنگردم! جایی که سکوت از زمین و آسمانش ببارد! جایی که کمی بِنشینم و فکر کنم ، در تنهایی اَم غرق شوم بدون آنکه کسی من را از تنهای ام بیرون بِکشَد!جایی که دیگر کسی برای شکستنم وجود نداشته باشد، جایی که خدایم برایم صحبت کند و آرامم کند!

خرگوش خیلی کثیف کاری میکنه من نمیدونم این همه دستشویی رو از کجا میاره😟درو دیوار خونمون پر از دستشویی شده بود البته تو قسمتی ک قفسش بود بعدش بردیمش تو حیاط ولش کردیم کل حیاط کثیف میشد تمام باغچه رو هم شخم میزد گلامون رو نابود کرد با این حال من عاشقش بودم

اونم منو دوست داشت ولی یروز رفتم مدرسه اومدم دیدم پانته‌آ خانمم نیس نگو مامانم بردش فروختش 

حامله هم بود😭😭😭😭

چقد من گریه کردم برای خانم

الانم اشک تو چشمام جمع شده بعد سالها

حیوان خونگی واقعا وابستگی میاره

کاش میشُد کوله ام را بردارم و بلیط یک طرفه برای دور ترین نقطه جهان بگیرم!بِروم تا دور دور ها و دیگر هم بازنگردم! جایی که سکوت از زمین و آسمانش ببارد! جایی که کمی بِنشینم و فکر کنم ، در تنهایی اَم غرق شوم بدون آنکه کسی من را از تنهای ام بیرون بِکشَد!جایی که دیگر کسی برای شکستنم وجود نداشته باشد، جایی که خدایم برایم صحبت کند و آرامم کند!
عزیزم قراره ژرمنه رو 1 هفته بیارم نگه داری کنم ببینم چه جوره اذیت نمیشه  میشه سوالی داشتم بپرس ...

عزيزم اگه ميشه اين كارو نكن سگ ها خيلي زود وابسته ميشن گناه داره يك هفته اون شمارو خانواده ش ميدونه و خونه تونو خونه ش 

خوب فكراتو بكن عزيزم خصوصيت هر نژاد رو بخون سبك سنگين كن بعد بيار 

هر سوالي داشتي من در خدمتم عزيزززم ❤️❤️😍

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي

اگه ميتوني مرتب و هرشب پياده روي ببري و انرژيش تخليه بشه بيار 

اينم در نظر بگير هم بيشتر ميخوره هم حجم بيشتر دستشويي ميكنه اگه بخواي يادش بدي توي خونه دستشويي كنه 

سگ من بيرون دستشويي ميكنه 

اما خب عاطفه و درك و هوش سگ بزرگ چيز ديگه س 

خيلي وفادارن فقط با صاحباشون خوب مچ ميشن و با بقيه جور نميشن و بقيه هم حساب ميبرن وقتي باهاته 😁

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
اگه ميتوني مرتب و هرشب پياده روي ببري و انرژيش تخليه بشه بيار  اينم در نظر بگير هم بيشتر ميخور ...

دقیقا من همین خصوصیت سگای بزرگ و دوس دارم یه غرور خاصی دارن 

از نظر غذا و بیرون رفتنش مشکلی ندارم  میتونم هر روز 1 ساعتی بیرون ببرمش یا آخر شبا با شوهرم 

خونم 95 متره کوچیک نیست خیلی  فکر نکنم اذیت بشه من بیشتر نگران اینم خودش اذیت بشه اکثر ساعات روزم تنهام تو خونه 

دقیقا من همین خصوصیت سگای بزرگ و دوس دارم یه غرور خاصی دارن  از نظر غذا و بیرون رفتنش مشکلی ند ...

نه اگه اين شرايط رو داريد اوكي هست 

توي خونه هم ميتونيد توپ بازي كنيد و براش عروسك و وسايل بازي هم بخريد خودش بازي ميكنه

تا سنش كمه انرژيش زياده بعد كم كم انرژيش كم ميشه 

2790
2778
2791
2779
2792