2777
2789
عنوان

نام سگ

| مشاهده متن کامل بحث + 1811 بازدید | 161 پست
 من دعوای سگ خونگیارو ندیدم.آخه سگ تو خیلی کوچولو بامزست بهش نمیاد قاطی کنه.مگه گازم میگیره؟: ...

كوچولوعه واقعا؟ 😐😐😐

گازم ميگيره 😬

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
از این سگ گوگولی کوچولو ها میتونی نگه داری کنی 

واسه نماز مشکل داره وگرنه خیلی دوستشون دارم😍😍😍😍😍

ان شاءا... دعا کن یه خونه بزرگتر بخریم که حیاطش بزرگ باشه منم سگ بخرم😍😍😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

كوچولوعه واقعا؟ 😐😐😐 گازم ميگيره 😬

عکس بچگیاشو دیده حتما. الان ماشالا غولی شده واسه خودش. قربون اون کله ی گندش بشم من😁😁😁

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

اينم اثرات دعوا

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
مگه اون طوسی پشمالو سگ تو نیست؟یه بار عکسشو گذاشتی ماکارونی میخورد اسباب بازی هم داشت؟اون کوچولوست د ...

طوسي نيست 

ولي يادم نيست كه عكسي به اين شكل گذاشتم يا نه

2790
2778
2791
2779
2792