2777
2789
عنوان

نام سگ

| مشاهده متن کامل بحث + 1811 بازدید | 161 پست
کاربر نایرا دوتا هاسکی داره.تابستون 24 ساعته کولر گازیش روشن بود خونشونم ویلایی خیلی بزرگ بود گویا.& ...

خدایی ایران برای هاسکی اصلا مناسب نیست.نهایتش تو اردبیل و کردستان بشه یه جوری شرایطو براش مهیا کرد.اما تهرانم گرمه براش

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کجاااا؟     سر چی؟

سر لات بازي 

دم در خونه مون 😁

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
 خدایی ایران برای هاسکی اصلا مناسب نیست.نهایتش تو اردبیل و کردستان بشه یه جوری شرایطو براش مهیا ...

منم گفتم تو تهران اذیت میشن.ولی شرایطشون خوب بود گویا😊

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

کوکی چقدر اطلاعاتت در مورد سگ ها بالاس جالبه من فکر کردم اولی طفلی خواهان نداره استارتر و تشویق کرد ...

عزيززززم❤️❤️❤️

من حداقل ٥،٦ تا سگ داشتم و بزرگ كردم و كلي هم مطالعه ميكنم هميشه درباره شون 

چون از دور آدم فك ميكنه اسباب بازي ه خوبه باحاله 

بعد كه مياري دور از جون تازه ميفهمي چه غلطي كردي

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
عزیزم یه سر به دامپزشکی ها بزن اونا دارن  یا کمپ های نگهداری سگ ها

ولی خوب میدونی شرایط نگهداریشو هنوز نداریم

باید یه حیاط بزرگ داشته باشیم که نداریم هنوز متاسفانه

تو خونه ام که نمیشه

2790
2778
2791
2779
2792