2821
2789
عنوان

نام سگ

| مشاهده متن کامل بحث + 1811 بازدید | 161 پست
دقیقا خیلی مغرور هستن ولی سگای کوچولو خیلی لوس و باهمه صمیمی میشن 

دقيقا همينطوره 

فكر كت و كول ت باش خلاصه خواهر 😁

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چيز ديگه اي به نظرم نميرسه از ابراز اينهمه نفرت به يه زبون بسته  اخ و تفتون چيه ؟ دوست نداريد ...

من خودمم دوست ندارم اونام آفریده خدان و ارزش دارن

لا تقنطوا من رحمت الله
من عاشق هیروئم بخدا😂😂😂 دلم ضعف میره میبینمش😘😘

چند شب پيش با هاسكي همسايه دعواشون شد 

هيرو صورتش خونين و مالين 

اونم گوشش داشت كنده ميشد 

ما هم زور ميزديم جداشون كنيم 

اينم سگ بزرگ 😐

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي

من خرگوش دوست دارم

سگم دوست دارم ولی خرگوش رو بیشتر

کاش میشُد کوله ام را بردارم و بلیط یک طرفه برای دور ترین نقطه جهان بگیرم!بِروم تا دور دور ها و دیگر هم بازنگردم! جایی که سکوت از زمین و آسمانش ببارد! جایی که کمی بِنشینم و فکر کنم ، در تنهایی اَم غرق شوم بدون آنکه کسی من را از تنهای ام بیرون بِکشَد!جایی که دیگر کسی برای شکستنم وجود نداشته باشد، جایی که خدایم برایم صحبت کند و آرامم کند!
چند شب پيش با هاسكي همسايه دعواشون شد  هيرو صورتش خونين و مالين  اونم گوشش داشت كنده ميش ...

واي عزيزم چرا مگه با سگاي ديگه نميسازن؟

راضی باش به هرچه اتفاق افتاد : که اگه خوب بود زندگیتو قشنگ کرد و اگر بد بود تورا ساخت😊👍
دقيقا همينطوره  فكر كت و كول ت باش خلاصه خواهر 😁

کاربر نایرا دوتا هاسکی داره.تابستون 24 ساعته کولر گازیش روشن بود خونشونم ویلایی خیلی بزرگ بود گویا. 

نمیدونم چرا نمیاد دیگه.😕😕

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

من خودمم دوست ندارم اونام آفریده خدان و ارزش دارن

آفرين به درك و شعورت عزيزم 

هيچ اصراري نيست همه دوستشون داشته باشن 

اما مثلا من بچه دوست ندارم يكي تاپيك ميزنه اسم بچه مو چي بذارم برم بگم عووووووق 😐

خب اون بچه طفل معصوم گناهش چيه

چند شب پيش با هاسكي همسايه دعواشون شد  هيرو صورتش خونين و مالين  اونم گوشش داشت كنده ميش ...

آخی سالمه الان؟😯😯

چوچو ها یه کم خشنن خب. با صاحباشون خوبن فقط😁😁

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

واي عزيزم چرا مگه با سگاي ديگه نميسازن؟

هيرو اخلاقش عاليه با سگاي ديگه 

هاسكي همسايه م وحشي ه 

اومدن در خونه لاي در باز كردم داشتم صحبت ميكردم باهاش يهو از لاي در همو گرفتن 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز