2777
2789
عنوان

نام سگ

| مشاهده متن کامل بحث + 1811 بازدید | 161 پست
ولی خوب اگه اولیه رو بیارم مرتب پارک میبرمش

فضایی که توش میخواد بچرخه باید بزرگ باشه گلم. هرچقدم پارک ببریش باز تو خونه کلافه میشه. 

بعد از دستشویی هم سختت میشه بخوای بشوریش. سرکشن.

کوچولو باشه بغل میکنی تا حموم میبری

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

من چرا نمیدونستم سگا هم پریود میشن😟

کاش میشُد کوله ام را بردارم و بلیط یک طرفه برای دور ترین نقطه جهان بگیرم!بِروم تا دور دور ها و دیگر هم بازنگردم! جایی که سکوت از زمین و آسمانش ببارد! جایی که کمی بِنشینم و فکر کنم ، در تنهایی اَم غرق شوم بدون آنکه کسی من را از تنهای ام بیرون بِکشَد!جایی که دیگر کسی برای شکستنم وجود نداشته باشد، جایی که خدایم برایم صحبت کند و آرامم کند!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به نظرم با هاسكي هم ميكس شده و جفت خورده 

اين يعني كلا كار باهاش سخت تره 

اگه تجربه و توانش رو داري بيار 

بازم فكراتو بكن 

بعد سگ بزرگ رفت و آمدش حتي توي ماشين سخته 

البته من خودم اخلاق سگ هاي بزرگ رو دوست دارم 

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
فضایی که توش میخواد بچرخه باید بزرگ باشه گلم. هرچقدم پارک ببریش باز تو خونه کلافه میشه.  بعد ا ...

هيرو از دم در ميدوه تا دستشويي 

حس ميكنه بدوه خونه رو كثيف نميكنه😂😂😂😂

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
عقیم شده  نه وسواس نیستم  البته رسیدگی های لازم و انجام میدم

عزیزم عقیم شدن با پریود شدن فرق داره

عقیم شدن یعنی یکم میل ب جفت گیری کم تر میشه و اینکه بچه دار نمیشه 

متاسفانه همسرم خیلی پنهان کاری میکنه😔 در حدی ک نمیدونم کیه و کجاست؟! 😆😅
من چهره اشون اصلا واسم مهم نیست حتی اگه خیلی زشت تر هم باشن ولی دوسشون دارم  هم خودم هم شوهرم ...

نکنه از لج کفترای برادرشوهرت داری اینکارو میکنی؟؟؟تا دلت واقعا نخواسته نیار ها گناه داره آواره میشه😯

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

هيرو از دم در ميدوه تا دستشويي  حس ميكنه بدوه خونه رو كثيف نميكنه😂😂😂😂

من عاشق هیروئم بخدا😂😂😂

دلم ضعف میره میبینمش😘😘

چقد راحت برچسب میزنی

چيز ديگه اي به نظرم نميرسه از ابراز اينهمه نفرت به يه زبون بسته 

اخ و تفتون چيه ؟ دوست نداريد نظر نديد 

خوبه از اسم تاپيك محتواش مشخص ه