2777
2789
عنوان

نام سگ

| مشاهده متن کامل بحث + 1811 بازدید | 161 پست
اوووو مامان بابای من عاشق تئودورن. موهاشم تحمل میکنن بس که دوسش دارن 😀😀 ولی بعد از مهمونی مامانم ک ...

وای خوشبحالت پاریس

دخترم خونه من یا بابام که اصلا و اصلا حق ندارن بیارن بیچاره ها خونه خودشون دارن

انقدر غر میزنن بهش

لباساشو باید عوض کنن همون دم در

ولی کاسکو پسرمو خیلی دوست دارن خیلی

از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست...
میدونی اولی خیلی باهوش و وفا دار تره بعد سگای بزرگ و عجیب دوس دارم  شوهرمم دودله بین این 2تا ک ...

درسته اما بايد به فكر اونم باشي يه موقع اذيت نشه 

راضی باش به هرچه اتفاق افتاد : که اگه خوب بود زندگیتو قشنگ کرد و اگر بد بود تورا ساخت😊👍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عقده اس عزيزم 

اصلا درک نمیکنم آدم چه دلیلی میتونه داشته باشه واسه بد اومدن. حداقلش طرف میتونه خنثی باشه نه این شکلی😠😠😠

😂

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

خونم 95 متره ولی خوب 2 نفریم

عزيزم سگ بزرگ كلا خيلي فرق ميكنه با سگ فانتزي خونگي 

ژرمن حتما روزي يك ساعت پياده روي ميخواد وگرنه ميتونه كل وسايل خونه تو از بي حوصلگي تخريب كنه 

كنترلش هم به دليل وزنش سخته و بايد بتوني از پسش بربياي 

خلاصه اينكه ظاهر رو اصلا نگاه نكن 

بايد ببيني كدوم به شرايطت ميخونه 

سگ بزرگ صاحب قدر هم ميخواد

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
میدونی اولی خیلی باهوش و وفا دار تره بعد سگای بزرگ و عجیب دوس دارم  شوهرمم دودله بین این 2تا ک ...

اولی برای اپارتمان مناسب نیست

شما هم سختت نشه اون سختش میشه

از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست...
2790
2778
2791
2779
2792