2821
2789
عنوان

نام سگ

| مشاهده متن کامل بحث + 1811 بازدید | 161 پست

عزيزم خونه تون آپارتمان ه ؟ چندمتره ميخواي ژرمن بياري؟

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولی رو بیشتر دوس😆😍

خدایا منو لایق این بدون که بتونم واسطه ای باشم برای رسوندن محبتت به دیگران... با لبخندشون لبخند تورو ببینم با شادیشون شادی تو رو ...خدایا دلم و لبریز از مهربونیت کن مهربونی که حتی بعد از مرگمم  آثارش ادامه داشته باشه و موندگار باشه .... خدایادل دل کردم که دلمو بدم بهت یا نه آخه شکسته س  رنگ و رو پریده س  ولی آخه مگه من با ارزش تر ازین دل چیز دیگه ای ندارم... این دلم تقدیم به تو  با عشق فراوان  ....دوستت دارم خدا ❤ 

بچه بعضي ها هم عكس ميذارن خيلي زشته از ديد خودشون همچين غش و ضعفي هم ميكنن كه

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي

استارتر جون فرقي نداره كدومو بياري اگه جا داري اولي اما اگه نه امكان نگهداري اولي نيست و سخته برات دومي دوتاشون گوگولين😍😍😍😍

راضی باش به هرچه اتفاق افتاد : که اگه خوب بود زندگیتو قشنگ کرد و اگر بد بود تورا ساخت😊👍
اره کم مو باشه بهتره 

وای هرکار کنی باز موهاشون میریزه

دختر من میاد خونه مامانم باید زیر و رو لباساشو عوض کنه تا بابام و مامانم بهش گیر ندن

همشم غر میزنن ما نماز میخونیم موی سگ نیاری خونه ما

به شدت مخالفن

از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست...
عزيزم خونه تون آپارتمان ه ؟ چندمتره ميخواي ژرمن بياري؟

😂😂

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

وسواسی نیستی؟

چون هم ریزش مو دارن 

هم ترشح بینی و گوششونو باید پاک کنی

هم ممکنه شپش بگیرن

هم اینکه اگر دختر باشه هر هفت ماه مریود میشه باید شورتکسشو عوض کنی

متاسفانه همسرم خیلی پنهان کاری میکنه😔 در حدی ک نمیدونم کیه و کجاست؟! 😆😅
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز