2789
عنوان

حدیت کسا

| مشاهده متن کامل بحث + 6672 بازدید | 686 پست
دوستان عزیزم بخاطر قطعی ها اینترنت من یک موضوع بگم اولا خیلی خوشحالم که تونستم که کار خیر کنم و چند ...

سلام فاطمه جون انشاا.که خیره وبهترینهابرات پیش بیادوانشاا.حاجت رواشی ماهم ازشماالتماس دعاداریم عزیزم.خداپشت وپناهت...😚😚😚

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دوستان عزیزم بخاطر قطعی ها اینترنت من یک موضوع بگم اولا خیلی خوشحالم که تونستم که کار خیر کنم و چند ...

عزیزم ایشالا خدا هرچی می خوای اگه صلاحته بهت بده و هرچی خوبه برات اتفاق بیافته    

خدایا خیلی دلم می خواد مامان بشم. کمکم کن...  

فاطمه جان ان شاءالله هرجا هستی موفق باشی.خدا شما رو خیلی  دوست داره که بانی این کار خیر شدی و تا همین الان چند نفر حاجت روا شدند.از ته دلم برات دعا میکنم که به زودی با یک فرد شایسته ازدواج کنی و خوشبخت بشی...

تیکر تولد یک سالگی پسرم محمد

به نیت شراره جان خوندم ایشالا حاجت روا بشن

💚الهی شکر 🙏خدایا ممنونم واسه هدیه قشنگی که بهم دادی👈پسرمو میگم😍🍼👶 اللهم صل علی محمد وآل محمدهرچه دلم خاست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود.🎀💙توکل بخودت 💛

دوستان عزیزم من به شهر محل کارم رسیدم

متاسفانه با اینترنت گوشی نمیتونم دسترسی به نی نی سایت داشته باشم

هر زمان تونستم به اینترنت wifi جایی وصل شم میام

خواهش میکنم گروه پا برجا بذارید و واسه همیدگه دعا کنید

منم محتاجم به دعاتون و بیادتونم