2789
عنوان

حدیت کسا

| مشاهده متن کامل بحث + 6672 بازدید | 686 پست

روزهای قبل به نیت منصوره/فرزانه جان خوندم

امروز هم به نیت مامان ساناز عزیز

ایشالا همگی حاجت روا بشن💚

💚الهی شکر 🙏خدایا ممنونم واسه هدیه قشنگی که بهم دادی👈پسرمو میگم😍🍼👶 اللهم صل علی محمد وآل محمدهرچه دلم خاست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود.🎀💙توکل بخودت 💛

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام دوستان. نيره نفر ٢٦ ام. به نيت ني ني سالم و صالح و ازدواج موفق براي خواهرم. به نيت حاجت روايي ه ...

با اجازه امام زمان وارد روز ۲۶ ام میشیم

ایشالله بحقه اهل بیت حاجت روایی تک تکتونو بشنوم

امروز روز نیره جان هست ایشون از خدا یک نی نی سالم و صالح میخوان که امیدواریم حضرت فاطمه به زودی شفیع این مادر و همه مادرهای منتظر شن

هم چنین ایشون آرزوی ازدواج خوب برای خواهرشون دارند یک بار یک خادم امام رضا بهم گفتند که امام رضا کفیل ازدواج هستند ایشالله به حق خواهرشون حضرت معصومه خودشون کمک همه دخترای مجرد کنند و بخت خوب نصیبشون کنن تا هر چه زودتر سر و سامون بگیرن و دینشون رو ارتقا بدن

سلام صبح همه دوستان عزیزم بخیر. خیلی ممنون امروز برای من می خونید. ان شالا به زودی زود همگیمون حاجت روا بشیم. منم خوندم     

خدایا خیلی دلم می خواد مامان بشم. کمکم کن...  
سلام صبح همه دوستان عزیزم بخیر. خیلی ممنون امروز برای من می خونید. ان شالا به زودی زود همگیمون حاجت ...

سلام عزیزم انشاا.حاجت رواشی دعاروبه نیتت خوندم.منم التماس دعادارم ازهمتون.ممنون

به نیت نیره عزیز خوندم ایشالا حاجت روا بشن💚

💚الهی شکر 🙏خدایا ممنونم واسه هدیه قشنگی که بهم دادی👈پسرمو میگم😍🍼👶 اللهم صل علی محمد وآل محمدهرچه دلم خاست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود.🎀💙توکل بخودت 💛

دوستان عزیزم بخاطر قطعی ها اینترنت من یک موضوع بگم

اولا خیلی خوشحالم که تونستم که کار خیر کنم و چند نفر کنار هم بشیم و دعا کنیم و از شما ممنون ام که کنارم بودید

دوما واقعا روزی که این تاپیک شروع کردم هیچ وقت فکر نمیکردم زندگی قصد جدا کردن منو از خانواده ام داشته باشه اما شاید خیر و مصلحتی بوده واسم خیلی دعا کنید دارم میرم شهر غریب

سوما ایشالله من از فردا صبح اونجا عازمم دفعا قبل که دو روزه رفتم اصلا نتونستم با نت گوشیم به نی نی سایت دسترسی پیدا کنم امیدوارم این دفعه مشکلی نباشه ولی با این حال اگر خدایی نکرده دیگه نتونستم به اینجا سر بزنم ازتون خواهش میکنم تاپیک ادامه بدید و روزانه واسه همدیگه دعا کنید و خواهشا هر کس حاجت روا شد بیاد بگه که یک روز که برگشتم دلم شاد شه

منم به یادتون هستم 

حاجتم این بود خدا یک بخت خوب نصیبم کنه خیلی واسم دعا کنید

روز ۴۰ ام فاطمه الف 

دوستتون دارم 

امیدوارم بازم بتونم پست بذارم

به حضرت فاطمه میسپارمتون

روز ۲۷ ام با اجازه امام زمان شروع میکنیم

امروز به نیت شراره جون که دوست دارند هر چه زودتر مادر شن میخونیم ایشالله با اجازه حضرت فاطمه هر چه سریع تر همه مادرهای منتظر صاحب فرزندانی سالم و صالح شن

و همه دوستان حاجت های روا شه و دل‌هاشون شاد شه