2789
عنوان

حدیت کسا

| مشاهده متن کامل بحث + 6672 بازدید | 686 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام دوستان عزیز تر از جانم دو روز گذشته رفته بودم محل کار و استقرار جدیدمو ببینم خدا رو شکر بهتر ا ...

سلام خانمی خوش برگشتی.امیدوارم به هرچی میخوای برسی ببخشیدگفتم تاجابجابشین وکاراتون درست شه شایدچندروزی نیاین واسه همون به بچه هاپیشنهاددادم اماخوشحال شدم که زودتونستین کارتونوانجام بدین.خداروشکرازین بعدکنارهم هستیم ودرحق هم دعامیکنیم وانشاا.خداتک تک دعاهای همه مونومستجاب میکنه.الهی آمین🙏🙏🙏

سلام دوستان.فرزانه هستم. ممنون از همه کسانی که امروز  به نیت من حدیث کساء رو می خونند.ان شاءال ...

سلام گلم به نیتت دعاروخوندم انشاا.حاجت رواشی وهمه منتظرهاازین انتظاربیان بیرون وخدافرزندسالم وصالح قسمتشون کنه.الهی آمین🙏🙏🙏🙏🙏

سلام خانمی خوش برگشتی.امیدوارم به هرچی میخوای برسی ببخشیدگفتم تاجابجابشین وکاراتون درست شه شایدچندرو ...

لطف کردی عزیزم

برگشتم خونه وسیله جمع کنم دوباره برم

باز ممکنه چند روز نباشم دیگه حتما قبلش اعلام‌میکنم که بقیه زحمت بکشین

خیلی التماس دعا دارم ازتون

روز ۲۵ ام 

با عنایت امام زمان تونستیم وارد روز ۲۵ ام شیم ایشالله که آقا ما رو دعا کنند

امروز به نیت دله مامان ساناز حدیث کسا میخونیم و امیدواریم خانم فاطمه زهرا ازمون قبول کنن و حاجت های ایشون رو بخیر و خوشی روا کنند

ایشالله بحق اهل بیت به زودی خبر حاجت روایی تک تک دوستان رو بشنویم و دل هامون شاد شه.