2789
عنوان

حدیت کسا

| مشاهده متن کامل بحث + 6672 بازدید | 686 پست

امروز روز منصوره جونه ؟

اعلام نکردید؟

💚الهی شکر 🙏خدایا ممنونم واسه هدیه قشنگی که بهم دادی👈پسرمو میگم😍🍼👶 اللهم صل علی محمد وآل محمدهرچه دلم خاست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود.🎀💙توکل بخودت 💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هر روز میخونم ب نیت دوستان ک ان شاءالله حاجت روا شن ولی اولین نفر ک گفته خوندم رو لایک میکنم 

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

دوستای گلم یه پیشنهاد؛تاوقتی فاطمه جون بیان هرکی میتونه ولیست روداره اول صبح به نیت دوستی که قراره دعابراش خونده شه اسمشوبذاره ومدیریت کنه یااینکه هرکی فردانوبتش بودشب قبل یااول صبح اسمشوبذاره که دوستان بدونن.تاانشاا.فاطمه جون وقتشون که آزادشدوکارشون روروال بتونن بیان وادامه دعاروداشته باشیم.

البته فکرمیکنم واسه امروزیکی ازبچه هاگفته بودن بنام گندم تنهااگه اشتباه نکنم که منصوره جون انصراف دادن وایشون بجاشون اومده بودن که واسه به دنیااومدن دخترشون وعاقبت به خیریش التماس دعاداشتن.البته منصوره جون هم واسه سلامتی مادرشون وازدواج خواهرودخترخاله شون وعاقبت به خیری خودش التماس دعاداشت.انشاا.که هردودوستمون به خواسته دلشون برسن وحاجت رواشن من واسه دوتاییشون دعاکردم اگه قابل باشم🙏🙏🙏البته بگم اگه اشتباه نکرده باشم🤔🤔🤔🤔😚😚😚

سلام دوستان عزیز تر از جانم

دو روز گذشته رفته بودم محل کار و استقرار جدیدمو ببینم خدا رو شکر بهتر از انتظارم بود اما خوب نگرانم با این شرایط روحی تصور جدایی از خانواده واسم وحشتناک بود 

دیگه چه میشه کرد زندگی اصلا قابله پیش بینی نیست

ممنون از دعاهای تک تکتون امیدوارم لیاقتشونو داشته باشم و خدا بخاطر دل های گرم شما به من عنایتی کنه و کمک ام کنن

با اجازه امام زمان وارد روز ۲۴ ام میشیم 

خدا رو شکر که خانم فاطمه زهرا تا الان کمک کرده اند خیلی مشکلاتمون حل شدن

امروز به نیت فرزانه جون (فازین) که آرزوی مادر شدن دارند حدیث کسا میخونیم 

ایشالله مادر سادات دستی به سر ایشون و همه مادرای منتظر بکشنن و همه منتظرا به زودی فرزند در آغوش بگیرند

واسه همدیگه دعا کنیم شاید به حرمت دل پاک همدیگه گره هامون باز شن و دل هامون شاد شن

سلام دوستان عزيز به نيت فرزانه جان خونده شد. ان شالا حاجت روا شن. با آرزوي حاجت روايي دوستان و شنيدن حاجت رواييشون به زودي زود در همين جا.❤️🌹

خدایا خیلی دلم می خواد مامان بشم. کمکم کن...