2789
عنوان

حدیت کسا

| مشاهده متن کامل بحث + 6672 بازدید | 686 پست
دوستان دلم میخواد واستون درد و دل کنم میدونم جایی این حرفا نیست اینجا ولی خیلی داغون هستم روز که ای ...

سلام عزيزم به فال نيك بگير حتما حكمتي تو كاره

انشالله كه بهترين ها سر راهتون قرار بگيره

براي ازدواج خيلي فرصت دارين عجله نكنيد به اميد خدا تو شهر جديد روزهاي خوبي در پيش داشته باشيد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان دلم میخواد واستون درد و دل کنم میدونم جایی این حرفا نیست اینجا ولی خیلی داغون هستم روز که ای ...

سلام ، عزيزم به فال نيك بگير. من با اينكه شما رو نديدم حس خوبي به شما دارم. نگران نباش عزيزم الان سن ازدواج رفته بالا من خودم ٣١ سالگي ازدواج كردم و تجربه خودم و دوستام رو بهت مي گم كه سن ازدواج مهم نيست مهم اينه كه ادم با يه فرد مناسب ازدواج كنه و با همسرش به آرامش برسه. در ارتباط با كارت هم به نظرم به نيت خوب بگير چون آدمها از هر تغييري واهمه دارن و مقاومت مي كنن چه بسا كه بهترين اتفاقه براشون. اميدوارم به زودي كارات يكي يكي رو براه بشه و بهتر از اوني كه توقع داري بشه. ❤️

خدایا خیلی دلم می خواد مامان بشم. کمکم کن...  
سلام سمیه شماره ۲۲ حاجتم اینه ک صاحب فرزند بشم و ای وی افم نتیجه بخش واسم..دوم اینکه خدا داداشمو ب ...

ابشالله به عنایت امام زمان وارد رور ۲۲ میشیم 

روز تودد امام نسن عسکری است و ازین شان درخواست داریم‌خودشون نیم‌نگاهی با بیندازند و از پسرشان بخواهند که گره های ما باز کنند

امروز روزه سمیه جان هست ایشالله بحقه حضرت فاطمه ivfنتیجه بده و مشکلاتشون حل بشه

ایشالله خانم فاطمه زهرا به هممون نگاهی بندازن

ابشالله به عنایت امام زمان وارد رور ۲۲ میشیم  روز تودد امام نسن عسکری است و ازین شان درخواست د ...

الهی به حق این روز عزیز همگی حاجت روا بشیم

و سمیه جان بزودی بیاد بگه ivfش مثبت شده و حاجت روا شده به حق فاطمه زهرا

به نیت سمیه جان خوندم

و الهی به حق این آیه ی عزیز و معتبر زلزله ها از کشورمون دور بشن

منم با حرفهای دوستان موافقم سن ازدواج مهم نیست انشالله ازدواج موفق داشته باشی💜

چشم دوست خوبم. همیشه تو دعاهام ناخوداگاه درنظرم میای چون تو باعث این کار بزرگ شدی

ولی بازم بسپر ب خودش. اگه توکل کردی و امور کارتو ب اون سپردی دیگه نگران هیچی نباش بدون ک بهترینو برات در نظر گرفته.

میدونم شاید سخت باشه پذیرشش و لی بازم از خودش کمک بخواه

امیدوارم ب هرچی خیره و میخای برسی

سلام بچه ها

روزهای گذشته به نیت سمیرا/منصوره ش/ندا/مری /سمیه جان خوندم

ایشالا همگی حاجت روا بشن  

💚الهی شکر 🙏خدایا ممنونم واسه هدیه قشنگی که بهم دادی👈پسرمو میگم😍🍼👶 اللهم صل علی محمد وآل محمدهرچه دلم خاست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود.🎀💙توکل بخودت 💛