2789
عنوان

حدیت کسا

| مشاهده متن کامل بحث + 6672 بازدید | 686 پست
الهی آمین من اندومتریوزم و موقع پریود دردای وحشتناک دارم فکر نمیکردم نوبتم بیفته روز اول پریودم و ...

به نيت ندا جان خوندم

انشالله امسال سه تايي ميرين عيد ديدني با يه ني ني كوچولوي سالم و خوشگل تو دلت عزيزم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بچه ها میشه خواهش کنم توی دعاهاتون ک انصافا خیلیم برحقه و نفستون برکته، دغدغه این روزای تهرانیهارو هم در نظر داشته باشید و از خدا بخاید ما رو از زلزله در امان بداره...

انشالله تن همتون سلامت

با توکل به امام زمان وارد روز ۲۱ ام میشه

ایشالله که خانم فاطمه زهرا صدامونو بشنون و گره هامون دونه به دونه باز شن

امروز روزه مری جان هست ایشالله بحقه امام سجاد ایشون به حاجت دلشون برسن و تک تک خانم های گروه هم حاجت روا شن

دعا میکنیم همه کسایی که در اثر زلزله زندگیشون مختل شده مثل خواهر خودم آرامش پیدا کنن و با توکل بخدا و ائمه بتونن زندگی عادیشون از سر بگیرن

سلام دوستای گلم

اگه طبق لیست باشه امروز عزیزان به نیت من لطف میکنن و حدیث کسا میخونن.

التماس دعا دارم از همتون.

دعا کنید همیشه خودم و شوهرم و خانوادم سلامت باشند و خدا  ی نی نی سالم و خوشگل و عاقبت به خیر بهمون بده...خیلی انتظار سخته.

میشه برای مامان شدنم ی صلوات برام بفرستید...ممنون
سلام دوستای گلم اگه طبق لیست باشه امروز عزیزان به نیت من لطف میکنن و حدیث کسا میخونن. التماس دعا د ...

سلام عزیزم به نیتت دعاروخوندم انشاا.حاجت رواشی ونی نی سالم واهل صالح خدابه حق پنج تن وائمه قسمتت کنه همراه باسلامتی وتندرستی.الهی آمین🙏🙏🙏

دوستان دلم میخواد واستون درد و دل کنم میدونم جایی این حرفا نیست اینجا ولی خیلی داغون هستم

روز که این تاپیک شروع کردم نیتم یک ازدواج خوب بود که زودتر نصیبم بشه 26 سالمه ...خواهر کوچکترم بعد عید عروسیشه و الان نامزده...خودمم 7 ماه پیش نامزدی کوچکی داشتم که بهم خورد بخاطر خیانت نامزدمو اون ازدواج کردش...امید داشتم تا تولد حضرت فاطمه یک خواستگار خوب نصیبم شه آخه اسمم فاطمه هست 

یک هفته هست که از محل کارم بهم گفته بودن بخاطر تعدیل نیرو و تجرد احتمالش هست منتقل ام کنن...امروز فهمیدم به یک شهر دیگه 500 کیلومتری منتقل شده ام و فردا باید برم اونجا...

بچه ها خیلی واسم دعا کنید نمیدونم حکمتش چیه...ولی تا حالا از خانواده دور نشدم...دوست داشتم ازدواج کنم اما حالا...