2789
عنوان

حدیت کسا

| مشاهده متن کامل بحث + 6672 بازدید | 686 پست
منصوره ش روزنوزدهم انشاا.خدابه همه منتظرهالطف کنه و نی نی سالم اهل صالح قسمتم کنه ومشکل خانواده ا ...

روزه ۱۹ ام

گره های زندگی ما ها فقط به دسته خانم فاطمه زهرا و خانوادشون باز میشن...

امروز روزه منصوره جانه ایشالله بحق ولایت حضرت علی خداوند فرزند صالح و سالم‌قسمت ایشان کنه و مشکل خانوادگیشون حل شه

ما نیازمند هستیم و این خاندان بخشنده...امید داریم به روزهایی خوبی که داره میاد...به حاجت هایی که روا میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به همه دوستان عزیز، به نیت منصوره جان خونده شد. ان شالا به زودی خبر حاجت روایی ایشون رو بشنویم. با آرزوی حاجت روایی همه دوستان   

خدایا خیلی دلم می خواد مامان بشم. کمکم کن...  

سلام خانما واقعا خوشحال شدم که بعضیاتون حاجتتون رو گرفتین ایشالا بقیه هم به خواستشون برسن منم هرروز به نیت خانما میخونم اگه خانم فاطمه زهرا ازم قبول کنن التماس دعا از همگی😍 

پسر قشنگم زود بیا خیلی دوست داریم 😍😍

آیت الله وحید خراسانی

در حدیث شریف کساء آمده است: «هم فاطمه و ابوها و بعلها و بنوها» در همین جمله باید فکر کرد؛ زیرا آنچه عقل هر حکیمی را مبهوت می کند، این است که اول شخص عالم و آدم پیغمبر خاتم است و دوم شخص عالم و آدم وصی بلافصل خاتم است. آن دو بزرگوار دیگر امام حسن علیه السلام و امام حسین علیه السلام به اتفاق عامه و خاصه، هر دو سید تمام اهل بهشتند و خدا جنت عدن را به این دو امام معصوم زینت داده است.

آن وقت، چنین کسانی وقتی زیر کساء یا عبای پیامبر (ص) قرار می گیرند؛ یعنی اجتماع این پنج نور پاک واقع می شود، ام سلمه از پیامبر (ص) تقاضا می کند که او هم در زیر کساء با اینان قرار گیرد. حضرت فرمودند «انت علی خیر»، ولی خواست او را اجابت نکردند که این محدوده اختصاری است. حدیث کساء مورد اتفاق فریقین قرار دارد و درباره این پنج نور پاک، آیه شریفه ی تطهیر نازل گشته است «انما یرید الله لیذهب عنکم الرجس اهل البیت و یطهرکم تطهیرا»

حال این پنج نور پاک و باعظمت هنگامی که معرفی می شوند گفته می شود: فاطمه است و پدر فاطمه. در اینجا پیامبر اکرم - که شخص اول عالم است - به عنوان پدر فاطمه معرفی می شوند. آن شخص دوم عالم به عنوان شوهر آن حضرت معرفی می شوند که عبارت چنین است؛ فاطمه است و شوهر فاطمه.

و بعد در آن حدیث آمده است که فاطمه است و دو پسر فاطمه. پس، حضرت زهرا سلام الله علیها مرکز دائره است. بی تردید کسی که با این مرکز دائره مربوط باشد با همه دایره ارتباط دارد. دایره وجود هم فقط دور این عده می گردد و الان «بیمنه رزق الوری و بوجوده ثبتت الارض و السماء» کسی که به وجود او، آسمان و زمین ثابت است، آخرین فرزند معصوم فاطمه سلام الله علیها است. این است که فضیلت و عظمت ارتباط با آن حضرت قابل وصف نیست؛ حال به هر طریقی و هر راهی که باشد؛ بنابراین حضرت فاطمه سلام الله علیها تنها کسی است که با تمام آل عبا رابطه ای بلافصل دارد. با آنکه پیامبر گرامی بالاترین شأن را دارد رابطه او با امام حسین علیه السلام به واسطه حضرت زهرا سلام الله علیها است. حضرت علی علیه السلام فرزندان دیگری هم داشته است؛ اما بدون پیوند با حضرت زهرا سلام الله علیها از چنان عظمت و جایگاهی برخوردار نشدند.

سلام دوستای گلم ممنون ازینکه دعاروامروزبه نیت من خوندین واقعامحتاج دعاتونم.امیدوارم به حق پنج تن وائمه خدانظرلطفشوشامل حالم کنه وبه منم نی نی سالم واهل صالح قسمت کنه وهمچنین همه منتظرها.منم واسه حاجت روایی شمادوستای گلم دعامیکنم🙏🙏🙏 انشاا.همگی دست پرازاین چله بیرون بیاییم وتاعیدحضرت زهراهمه شیرینی پخش کنیم.الهی آمین❤❤❤

روز ۲۰ ام هست... رسیدیم به وسط چله امون

با عنایت حضرت فاطمه و آقامون امام زمان بعضی از دوستان خدا رو شکر حاجت گرفتن بقیه امون هم امید داریم و منتظریم ایشالله بازم خبر حاجت روایی بشنویم 

یکی از دوستام میگفت هر وقت اسمه حضرت ابوالفضل رو میاره کارش حل میشه

امروزم از حضرت ابوالفضل کمک میخوام واسه حاجت دل تک تک مون واسه گره های زندگی تک تک مون ...

ایشون باب الحوائج هستن ما هم بهشون توسل میکنیم امید داریم 

امروز روزه ندا جون هست عزیز دلم تو سیکل ivf هست از حضرت ابوالفضل میخوایم شفیع ایشون بشن و یک نی نی سالم و صالح نصیبشون کنن و سلامتیشونو بدست بیارن

آقا ما تک تکمون خیلی محتاجیم

روز ۲۰ ام هست... رسیدیم به وسط چله امون با عنایت حضرت فاطمه و آقامون امام زمان بعضی از دوستان خدا ر ...

الهی آمین

من اندومتریوزم و موقع پریود دردای وحشتناک دارم

فکر نمیکردم نوبتم بیفته روز اول پریودم و اوج دردام....به فال نیک می گیرم

این ماه ivf دارم اگر باردار بشم رو سلامتیم و بهبودم خیلی تاثیر داره

توکل به خدا

التماس دعا

ندا هستم

الهی آمین من اندومتریوزم و موقع پریود دردای وحشتناک دارم فکر نمیکردم نوبتم بیفته روز اول پریودم و ...

سلام، عزیزم از ته دل دعا می کنم حاج روا بشی و به زودی بیای خبر مامان شدنتو به ما بدی   

خدایا خیلی دلم می خواد مامان بشم. کمکم کن...