2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1067118 بازدید | 25928 پست
مهری جون ما هم کلی از پول جهیزیه را خودمون می دیم و از پول حقوقی که با سختی و صرفه جویی جمع کردیم
من بهت حق می دم نگران باشی . من هم نگران خرید هام هستم. سعی می کنم جنس خوب را با قیمت خوب بگیرم... اما به نظرم تو دیگه داری بیخود خودتو اذیت می کنی. زیادی وسواس فایده نداره. هر جنسی بگیری نمی شه تضمین کرد حتما حتما عالیه ... ما باید تا زمان خرید سعیمون را بکنیم که جنس خوب بگیریم بقیه اش را هم بسپر به خدا ایشالله که حتما هم جنس خوب هستن. ما تلاشمون را می کنیم که حداقل بعدش نگیم کاش بیشتر دقت می کردیم. تو هم که همه تلاشتو کردی چند مدل امتحانش کردی. دیگه کاری از دستت بر نمیاد. از کجا معلوم جنسای دیگه بهتر از این باشن؟؟؟
دیگه هر جور خودت صلاح بدونی. من دیگه چیزی نمی گم که ناراحت نشی یه وقت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه‌ها سلام
به نظر من زودتر برید وسایلتونو بخرید من دیروز امین حضور بودم همه می‌گفتن بعد عاشورا گرون میشه من یخچال ماشین لباسشویی و جاروبرقی رو خریدم
یه کهنه شراب که ۳۰ سالشه به جز من یه می خونه دونبالشه یه کهنه شرابه که این سال ها گمون می کنم بهترین سالشه خدا جونم ممنونم از هدیه قشنگت که تو دلم گذاشتی :-)))
ممنونم:)
بچه ها به نظر شما دوقلوهای سامسونگ هم غذارو مثل ساید خوب نگه میدارن؟؟؟؟اگه آره پس اختلاف قیمت ساید با دوقلو برا چیه؟؟؟
ساید الجی غذارو خیلی خوب نگه میداره مثل همه سایدها ولی خوب خرابی هم داره مثل اینکه برا ما هم گازش خراب شد هم 2 بار یخسازش!حالا پولم به همون 2 قلوی سامسونگ میرسه هایعنی1900
ولی خوب اگه غذارو خوب نگه نمیداره مثل ساید بزارم روش یجوری همون سایدو بگیرم:((
Lilypie Pregnancy tickers
خانوم بلا دوقلو خیلی بزرگه واسه عروس کاربردی نداره ساید بگیر من ساید گرفتم with hose 26 فوت 3 میلیون واسه کارخونه جنرال بچه ‌ها یه یخچال بود خیلی خوشگل بود دلم خواست 4 بود اونم سفیدشا واسه جنرال
یه کهنه شراب که ۳۰ سالشه به جز من یه می خونه دونبالشه یه کهنه شرابه که این سال ها گمون می کنم بهترین سالشه خدا جونم ممنونم از هدیه قشنگت که تو دلم گذاشتی :-)))
منم خورده ریزای آشپزخونه مونده و سرویس چوبم
بچه‌ها سرویس چوب و تخت به نظرتون چقد ر در میاد
خسته شدم انقدر پول خرج کردم :-(
منم کلی از پول جهیزیه رو خودم میدم
دکوریارو خودم میخرم
و سره ظرف و برقیجاتم هرچی بابام میخاد بده میگیرم بعد یکمم خودم میزارم اونیکه که فکر میکنم بهتره و نیازمه میخرم
واسه همینم خیلیییییییی تحقیق میکنم تا هم جنسه خوب باشه هم گرون نخرمش
واسه همینم هست که یا تهران میخرم یا مریوان....
بچه ها 1سوال میگم اگه اینطوری شما میگین فرض کنید جنس خارجی مثل بوش آلمان یا زیمنس خراب شه اونوقت قطعاتش هست؟اگه 2سال دیگه پیدا نشد باید چیکار کنیم؟به نظر شما سامسونگ یا الجی خدمات دهیش بهتر نیست؟
خدای خوب و مهربونم کمک کن کار من و شوشو زوده زوده زود درست شه
مرسی خدا جونم
گفتم که 1900 برا یخچال میدم حداکثثثثثثثر 2500 و نه بیشتر
مامانم ساید داره و فریزش کوچیکه 2تا یخچال دیگه ام داره علاوه بر اون تا کمش نیاد!!!! منکه نمیتونم چندتا یخجال داشته باشم
تازه منم کارمندمو فریزریام زیاد!!!!!
ساید طولش مثل دوقلوئه از این نظر مشکلی نیست
درمورد خدمات دهی بوش بعد تحریم مامانمم هشدار داد ولی خوب از اونجایی که تا حالا خرابی نداشته دلمو زدم به دریا
تازه شوشو هم میگفت چون ترکیه از آلمان میگیره ما میتونیم قطعاتو از اونجا وارد کنیم
به قول ریحانه ما هممون داریم خودمون برا جهیزیمون کار می کنیم

البته پدرامونم که آسون پول در نمی آرن

برا همین دقت خوبه ولی وسواس و اعصاب خوردی نه
if u obey all rules , u will lose all funs