2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1067117 بازدید | 25928 پست
سلام هستی جون بستگی داره خب....چی بخری از کجا بخری....

این هفته با بابام رفته بودم بیرون....رفتیم نزدیکای یافت آباد...یه جایی بود که اولش که نگاه میکردی میگفتی من عمرا اینجا چیزی نمیپسندم بخرم....اما یکم که بابابام گشتیم(آخه دنبال میز برای شرکت بودم بابام گفت فقط اونجا داره از این میزا)عاشق یه مدل تخت شدم...با درآور و کمدش و تخت و همه چیش دیگه میشد 800....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرویس چوبتو(مبل و میزنهارخوری و سرویس خواب) از یافت آباد میتونی با 3تومنم همشو خوشگل بگیری
کمترم میشه البته!
میتونی 20 تومنم خرجش کنی!
بستگی داره از چی خوشت بیاد
من تو سرویس چوب خیلی تو نخه جنس نیستم! فقط میخوام خوشم بیاد واسه همین گفتم تا 8 تومن خرجش میکنم(الته حداکثر گفتم که اگه 8 تومنی خوشم اومد تو ذوقم نخوره) ممکنه ام با 4 05 تومن بگیرم همشو
Lilypie Pregnancy tickers
سلام
خانوم بلا من دو قلو لومبرگ دام خیلی هم راضیم به نظر من ساید کوچیکه چون من یخچال و فریزرم کلاً پره تازه جا کمم میارم
زندگی مثل دیکته است می نویسیم و پاک میکنیم .... غافل از روزی که بگویند "برگه ها بالا"
نینا جون عزیزم....یافت آباد یه خیابون اصلی داره...دو طرف هم پر از پاساژ و مغازه هستش....
یه سری هم مثل بازارچه هست .....میری داخلش باز اونجا پر مغازه...اکثرا هم حراج داره اونجاها....

از خیابون اصلی هم یه سری خیابون دیگه هست اونجا ها هم مغازه های مختلف هستش....

اما جایی که من میگم یافت آباد نبود گلم.....

یافت آباد رو که رد میکنی از هر کی بپرسی اتوبان شهید کاظمی یا نعمت آباد بهت میگن....راستش من اسم شو درست نمیدونم بابام میشناسه....

بازم میگم من اول گفتم عمرا هیچی نمیخرم از اینجا....بعد که گشتم یه چیزایی به چشم میخورد....
مثلا میز وسط که تو یافت آبد 100 بود اونجا 50 بود
بچه ها من الان زنگ زدم نمایندگی بوش فروشندش گفت مونتاژ ترکیه بهتر از اسپانیاست گفت خیالت راحت همه قطعاتش آلمانیه
گفت لباسشویی های ترکم هوشمندن یعنی 1دونه لباسم بندازی موردی نداره
به نظر شما من لباسشویی رو آلمان بردارم ظرفشویی رو ترک یا برعکس؟
کمکم کنید دوست جونا
خدای خوب و مهربونم کمک کن کار من و شوشو زوده زوده زود درست شه
مرسی خدا جونم
نینا جون کلا تو یافت آباد معمولا پاساژها قیمت بالاتری دارن...مگر اینکه نمایندگی باشن...(برای کسایی که میخوان حتما ترک و ایتالیا بخرن پاساژ که نمایندگی دارن مناسبه)

اما اگه بخوای تولید داخل بخری بهتره بری سراغ مغازه ها و بهتر از اون اونجاهایی که گفتم بازارچه ای هست...
معموا هم یکی جلو درش داره صدا میکنه از تولید به مصرف بفرمایید....اونجا معمولا همون اول یه مبلایی گذاشتن که داخل مغازه نیست...زیر سایبونه و به یک سوم قیمت فروش میره....
یه مبل دیدیم اونجا 1 تومن....همون رو جای دیگه دیده بودیم 2.5
ساید جاش کمه میدونم اگه بگیرم مجبورم یه فریزر کوچولوام بگیرم
فقط میخوام ماندگاری غذا تو دوقلو مثل ساید باشه:(
لوبرگ چقده قیمتش؟؟؟من یه مدل سامسونگ استیل دیدم خوشگلم بود انگاری مثله سایده قیافش آبسردکنم داشت
شهریور دوستم خرید 1700
الان فک کنم 1800-1900 باشه
تو نظرمه اونو بخرم
Lilypie Pregnancy tickers
سلام
خانوم بلا من دو قلو لومبرگ دام خیلی هم راضیم به نظر من ساید کوچیکه چون من یخچال و فریزرم کلاً پره تازه جا کمم میارم
زندگی مثل دیکته است می نویسیم و پاک میکنیم .... غافل از روزی که بگویند "برگه ها بالا"