2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1067117 بازدید | 25928 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب جوجو جونم از همون نمایندگی میپرسیدی گلم....و خب میتونی جفتش رو ترکیه برداری....

راستی منم اونروز تو اوتوبوس(باز هم اتوبوس) یه خانومه بهم میگفت من بوش ترکیه خریدم کلی تحقیق کردم...گفتن فقط مونتاژش تو ترکیه هست....الان 8 ساله دارم آخ نگفته(دیگه راست و دروغش پای اون خانوومه
فروشنده هم میگفت فرم ترکیه و آلمان مثل همن
میگفت قطعاتشم اصل آلمانه فقط توسط آدمای ترکیه بسته میشه اون که خیلی تعریف میکرد شایدم دو تاشو ترک برداشتم
خدای خوب و مهربونم کمک کن کار من و شوشو زوده زوده زود درست شه
مرسی خدا جونم
ماندگاری غذا تو بلومبرگ که خیلی خوبه من سه سال پیش یک و سیصد گرفتم الان نمیدونم چنده
منظورت از ماندگاری چقدره ؟ یک هفته ؟ دو هفته؟
زندگی مثل دیکته است می نویسیم و پاک میکنیم .... غافل از روزی که بگویند "برگه ها بالا"
آره نینا جون میشه عزیزم....اونجایی که من میگم کوچکتر از یافت آباده خیلی....

میگم که /آدم اولش میگه عمرا من اینجا هیچی نمیخرم....اما من چون مجبور بودم دونه به دونه ی مغازه ها رو دنبال چیزی که میخوام بگردم...از یه چیزایی خوشم اومد....

تختی که میگم 800 بود عمرا تو یافت آباد 2 تومن بدن
خب گلم تا یافت آباد رو که میای....چهارراه یافت آباد اتوبوس هست برای شهید سروری اگه اشتباه نکنم....

با اون اتوبوس میری ایستگاه یکی مونده به آخر پیاده میشی....وقتی سوار اوتوبس باشی اصلا میبینی اونجایی رو که میگم...

بعد اونجا هی کوچه پس کوچه اس....باید بری داخل کوچه ها
خانوم بلا جون....اختلاف قیمت خیلی زیاده...
امااینم بگم که خیلی باید بگردی...
اینطوری نیست که آدم راحت چیزی بپسنده...
من به خیالمم نمیرسید اونجا چیزی خوشم بیاد...

این صندلی های آشپزخونه هست اونااونجا دونه ای 10 تومن 20 تومن اختلاف داشتن