2777
2789
عنوان

با این شرایط میری طلا بفروشی یا نه

2711 بازدید | 107 پست

شوهرم خودش خیلی به خودش میرسه و برا خودش ایفون خریده و دست من یه گوشی خراب ۶ تومنیه... باهاش نمیشه حرف زد خرابه... من از بس فکر پس اندازم که بتونیم خونه بزرگ کنیم دیگه خودمو فراموش کردم اونم همش به خودش خرج میکنه منو نمی بینه... حالا پونزده ازش به زور گرفتم خودمم یک گرم طلا بفروشم امروز یه گوشی بیست تومنی شیایومی بخرم؟ با بقیش هم یه پالتوی شیک و شال بخرم. شلوار لی دارم... ببین چی شده که بچمم سنش کمه ولی میگه مامان چرا به خودت نمیرسی... ۳۰۰ گرم طلا کل زندگیمه که نگه داشتم خونمو بزرگ کنم ماشین بخرم چون الان هیچی نداریم مستاجریم تو خونه نقلی خرابه... آنقدر سرده حتی نمیتونم بنگاه برم دنبال خونه

اصلا آدم نباید از صفر با کسی شروع کنه. بعدا بدجوری میسوزه. جون کندم که ۳۰۰ گرم جمع کردم با نخوردن نپوشیدن. الان محلم نمیده. بخدا عروسمون عمرا جاهایی که من زندگی کردم زندگی کنه تو خونه های مسکن مهر نقلی خراب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از مردای خودخواه متنفرم

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

طلا نفروش.فعلا گوشی قسطی بخر.لباس کم کم

هر روز داره بی محلی هاش بیشتر میشه. دوستام میگن اگر به خودت خرج کنی سمتت میاد و موس موس میکنه . الان چون خرج نمیکنی محلت نمیده و حتی یه گوشی واست نمیخره

اینکه شوهرت فقط خرج خودش میکنه خیلی بده

واقعا ادم نمیدونه چی بگه

ولی خب توام خرج خودت کن

از روز اول باید اینو میفهمید ک اول خرج شما بعد خرج خودش..

گوشی هم سامسونگ بهتره بنظرم

پسر قشنگم روی بالهای فرشتگان زیر چتر خداوند آرام باش چه بسا که آنجا گرم تر از آغوش مادرت باشد       به امید دیدار....|||||||
عزیزمالان همون 300 گرم ی خونه نقلی بخر

نقلی چیه باهاش یه ۸۰ متر نوساز میتونم بخرم تو محل... کنارشم یه کوییک .چون اطراف تهرانم. اما خیلی سرده بنگاه رفتن سختمه با بچه کوچیک. چیکارکنم

مردا کلا زیاد ک کوتاه بیای تو زندگی محلت نمیزارن

جورجینیا دیدی چطور رونالدو محل نمیزارهicon

پسر قشنگم روی بالهای فرشتگان زیر چتر خداوند آرام باش چه بسا که آنجا گرم تر از آغوش مادرت باشد       به امید دیدار....|||||||