شوهرم خودش خیلی به خودش میرسه و برا خودش ایفون خریده و دست من یه گوشی خراب ۶ تومنیه... باهاش نمیشه حرف زد خرابه... من از بس فکر پس اندازم که بتونیم خونه بزرگ کنیم دیگه خودمو فراموش کردم اونم همش به خودش خرج میکنه منو نمی بینه... حالا پونزده ازش به زور گرفتم خودمم یک گرم طلا بفروشم امروز یه گوشی بیست تومنی شیایومی بخرم؟ با بقیش هم یه پالتوی شیک و شال بخرم. شلوار لی دارم... ببین چی شده که بچمم سنش کمه ولی میگه مامان چرا به خودت نمیرسی... ۳۰۰ گرم طلا کل زندگیمه که نگه داشتم خونمو بزرگ کنم ماشین بخرم چون الان هیچی نداریم مستاجریم تو خونه نقلی خرابه... آنقدر سرده حتی نمیتونم بنگاه برم دنبال خونه
اصلا آدم نباید از صفر با کسی شروع کنه. بعدا بدجوری میسوزه. جون کندم که ۳۰۰ گرم جمع کردم با نخوردن نپوشیدن. الان محلم نمیده. بخدا عروسمون عمرا جاهایی که من زندگی کردم زندگی کنه تو خونه های مسکن مهر نقلی خراب
پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋 همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم سوال داری بپرس
هر روز داره بی محلی هاش بیشتر میشه. دوستام میگن اگر به خودت خرج کنی سمتت میاد و موس موس میکنه . الان چون خرج نمیکنی محلت نمیده و حتی یه گوشی واست نمیخره