2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1067118 بازدید | 25928 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام اسکای جون
ممنون بچه ها ایشالا شمام زودتر بخرین خیالتون راحت شه(هرچند من هنوز راحت راحت نشئم تا نیاد خونه یکم استرس دارم نکنه بفروشه اون مدلو!!!!)
درمورد اسپانیا اطلاعی ندارم ولی تو تحقیقاتم همه خیالمو از آلمان راحت کردن:(
Lilypie Pregnancy tickers
سلام ریحانه جون خوبی شما؟
اسکای جون تی وی خریدین؟
بچه ها همه میگن جنسا داره همینطور گرون میشه من هنوز هیچی نخریدم گریههههههههههههه
خدای خوب و مهربونم کمک کن کار من و شوشو زوده زوده زود درست شه
مرسی خدا جونم
خانوم بلا جون اگه خدای نکرده این همه پول بدی آلمانی خراب شه که دیگه میسوزه آدم
2برابر لباسشویی های برندای دیگست
خدای خوب و مهربونم کمک کن کار من و شوشو زوده زوده زود درست شه
مرسی خدا جونم
سلام جوجو مرسی. تو خوبی؟
آره همه چیز گرون داره می شه. با اتفاقات این چند روزه نه تنها گرونتر هم می شه بلکه باید روی خیلی از جنسای خارجی خط بکشیم چون ایران تحریم های جدی تری می شه و خیلی از جنس ها دیگه حتی وارد ایران نمیشه!!!!!!!!!!!!!!!
زمانه خیلی بدیه و ممکنه بدتر هم بشه.
نمی خوام اول صبحی نگرانتون کنم .
منم باید برم زودتر چیزهایی که مونده را بگیرم دیگه
آره راس میگی:(( ولی من همه جا هم تو بازار از مغازه دارای مختلف هم تو سایتا و هم آدمای مختلف و هم تو اداره بازرگانی تحقیق کردم
ولی خوب بعضی چیزا الکی گرونه قبول دارم
ما خودمون ظرفشویی الجی داریم زیاد راضی نیستیم
اما از بوش شنیدم هم آشغالارو راحت تر جمع میکنه و هم بی صداس هم جاقاشق چنگالش بهتره و هم نیم شور داره و هم خرابی نداره و....این شد که مامانمم گفت بگیر که مثل ماله من اذیتت نکنه
Lilypie Pregnancy tickers