2777
2789
عنوان

یه نفر خیلی اذیتم میکنه تو خانواده

136 بازدید | 12 پست

خسته شدم دیگه نمیتونم تحملش کنم

فضول، بد اخلاق، سخن چین و...

هیچی از چشمش پنهون نمیمونه

بی اجازه رفته دفترمو باز کرده

(توش دردودل مینوشتم)

تقصیر خودمم هست نباید میزاشتمش اونجا

همون آوای ته تغاری💅🏻👄 خدای رقص و هنر 💃🏻باوقارم اما سلیطه ام💀🎀حیحی☺️ همونی که عکس پروفایلم خودم بود (بنا به دلایلی برش داشتم)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کی؟

یکی از خواهرام

همون آوای ته تغاری💅🏻👄 خدای رقص و هنر 💃🏻باوقارم اما سلیطه ام💀🎀حیحی☺️ همونی که عکس پروفایلم خودم بود (بنا به دلایلی برش داشتم)

بابات.؟بابای من اینجوریه😣

نه بابا

چند سالته و طرف کی هست؟

یکی از خواهرام

دوتا خواهر دارم

یه داداش

ما همه با هم دوستیم و با هم کنار میایم

یکی از خواهرا که خیر سرش از همه بزرگترم هست ۲۸ سالشه

اصلا نمیتونیم باهاش کنار بیایم

حسود، فضول...

خدا نکنه یه چیزی رو بفهمه وگرنه دعوا میکنه میخواد بهت بگه

آره تو همونی که فلانننن

ازش بدم میاد

چند سالتونه

من ۱۹ اونم بالا گفتم

یکی از خواهرامدوتا خواهر دارم یه داداشما همه با هم دوستیم و با هم کنار میایمیکی از خواهرا که خیر سرش ...

والدینتون برخوردی ندارن؟

پرانرژی | اهل اندیشه | علاقهمند به تاریخ، گربه تایپیست = نسخه آنلاین من 🐾این گربه تایپیست فقط اومده بگه: «نظرم جدیه، حتی اگه بامزه به نظر بیاد» 🐱💻

من ۱۹ اونم بالا گفتم

جدی باهاش برخورد کن به مادرت بگو باهاش درمورد حریم شخصی یکم حرف بزنه یعنی چی این خنگ بازی ها

به زن ستیزی حساسیت دارم پس اگه زن ستیزی، انرژیتو ذخیره کن، ریپلای نده و افکارتو جایی ببر که شنیده میشن، نه اینجا

والدینتون برخوردی ندارن؟

میگن ولش کنید

میدونی از اول بد تربیتش کردن

چون مامانم دکتر گفته بوده بچه دار نمیشه و بعد اون به دنیا اومده

دیگه خیلی لیلی به لالاش گذاشتن

جدی باهاش برخورد کن به مادرت بگو باهاش درمورد حریم شخصی یکم حرف بزنه یعنی چی این خنگ بازی ها

هیچ فایده نداره

فقط ما دیگه حریم شخصی و راحتی نداریم

هر کس باید در کمد و اتاقشو و...قفل کنه

عین کسی که مغازه داره تو بازار

ولی جالبه خودش اصلا نمیذاره کسی سر از کارش دربیاره

میره میاد هر غلطی میکنه کسی نمیدونه

جالبه که بدونی خیلییییی مذهبیه خیلی

ما تو خانوادمون فقط اینه که انقدر مذهبیه و با حجاب

بهش میگم به اون معنی قرآنی که میخونی توجه کن تا بفهمی فضولی کردن تو گار بقیه خوب نیست

فقط ظاهرشه وگرنه باطنش به خدا خیلی داغونه