فسقلیتون مدیر استارتر عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 3823 عنوان چسب بینی 198 بازدید | 56 پست شمام برا باز کردن چسبتون یک روز درمیون حموم میرفتین ؟ رها کن؛ هرکه اهمیت میداد غمگین تر بود... 1403/09/17 | 17:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
chiku عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 4894 من دوستم میخواست واسه بینی اقدام کنه، چسب باید چندوقت بمونه روی بینی؟ 𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed - اگه پیاممو لایککردی الهی گرگ بیاد بخورتتون
chiku عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 4894 استارتر ازتجربه هاتون میگید؟ برای عمل بینی 𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed - اگه پیاممو لایککردی الهی گرگ بیاد بخورتتون
همسایه_کلثوم_اینا عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 21535 وا نه من هر روز حموم میرفتم تابستونی گاهی هم دوبار در روز البته بینیمو عمل نکردم همینجوری گفتم در جریان باشی قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید
eliiiiiinaaah عضویت: 1403/09/15 تعداد پست: 448 اره بستگی به توصیه دکترت دارهواس من ک میگفت برین حموم چسب خیس شه بعد بردارین چون پوست از استخون جدا میش اگ خشک بکنین
eliiiiiinaaah عضویت: 1403/09/15 تعداد پست: 448 من دوستم میخواست واسه بینی اقدام کنه، چسب باید چندوقت بمونه روی بینی؟ بستگی به دکتر دار بعضیا تا ۲ماه بعضیام حداکثر تا ۵ماه
فسقلیتون مدیر استارتر عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 3823 من دوستم میخواست واسه بینی اقدام کنه، چسب باید چندوقت بمونه روی بینی؟ سه ماه مال من گفته رها کن؛ هرکه اهمیت میداد غمگین تر بود...
لبخندخدادادی عضویت: 1403/09/12 تعداد پست: 7923 هر وقت احساس میکردم چسب شل شده میرفتم حموم بهش اب میخورد بعد درمیاوردم
chiku عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 4894 بستگی به دکتر دار بعضیا تا ۲ماه بعضیام حداکثر تا ۵ماه اما میگن شیش ماه هست درسته؟ 𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed - اگه پیاممو لایککردی الهی گرگ بیاد بخورتتون
فسقلیتون مدیر استارتر عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 3823 وا نه من هر روز حموم میرفتم تابستونی گاهی هم دوبار در روز البته بینیمو عمل نکردم همینجوری گفتم در جر ... گلم بخاطر اینکه چسب باز بشه باید خیس بشه رها کن؛ هرکه اهمیت میداد غمگین تر بود...
chiku عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 4894 سه ماه مال من گفته خوبه. راضی هستین ازعمل بینی؟ من همکلاسیم عمل کرد نفسش فس فس میکنه احساس میکنم سوراخ بینی تنگ شده 𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed - اگه پیاممو لایککردی الهی گرگ بیاد بخورتتون
eliiiiiinaaah عضویت: 1403/09/15 تعداد پست: 448 استارتر ازتجربه هاتون میگید؟ برای عمل بینی راجب چیش میخای بدونی؟درد ک اصلا حس نمیکنی انگار میری ت یه خاب عمیق بعدم بیای بیرون بیدار میشی هفته اول بخاطر تامپون سخته بعدش عادی میشه کلافگی داره بیشتر
فسقلیتون مدیر استارتر عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 3823 استارتر ازتجربه هاتون میگید؟ برای عمل بینی سه روز اول برای من بشدت سختو کلافع کننده بود خیلی خون میومد و درد داشتم رها کن؛ هرکه اهمیت میداد غمگین تر بود...
فسقلیتون مدیر استارتر عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 3823 اره بستگی به توصیه دکترت دارهواس من ک میگفت برین حموم چسب خیس شه بعد بردارین چون پوست از استخون جدا ... اره بخاطر همین گفتم ببینم بقیه چجورین رها کن؛ هرکه اهمیت میداد غمگین تر بود...
chiku عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 4894 راجب چیش میخای بدونی؟درد ک اصلا حس نمیکنی انگار میری ت یه خاب عمیق بعدم بیای بیرون بیدار میشی هفته ا ... همینجوری. حس میکنم سخت باشه و نفس فس فس کنه و میترسم تنگی نفس ادم بگیره اخه سوراخ ها کوچیکهاما خوبه، تامپون چطوریه همونی که داخل بینی میکنند؟ عوارض نداشتین؟ 𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed - اگه پیاممو لایککردی الهی گرگ بیاد بخورتتون