فسقلیتون مدیر عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 3836 عنوان چسب بینی | مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 56 پست شمام برا باز کردن چسبتون یک روز درمیون حموم میرفتین ؟ رها کن؛ هرکه اهمیت میداد غمگین تر بود... 1403/09/17 | 17:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فسقلیتون مدیر استارتر عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 3836 اوه خوبه. چطور پس از قبل شکستی داشتین دردمیکرده وگرنه درحالت عادی درد چندانی نداره همه میگفتن درد ندارن من نمیدونم چرا برعکس بقیه درد داشتم😂 رها کن؛ هرکه اهمیت میداد غمگین تر بود...
chiku عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 4895 هزینش کلا همه چیش باهم تا الان نزدیک پنجاه شصت میلیون خرجم شد چقدر گرون 😳 𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed - اگه پیاممو لایککردی الهی گرگ بیاد بخورتتون
eliiiiiinaaah عضویت: 1403/09/15 تعداد پست: 448 اهان اوکیه..ممنون از راهنماییتون 💖البته من زیر ۱۸ سال هستم همکلاسیم ۱۶ سالگی عمل کرد و سنش زود بود منم ۱۸سالمه عمل کردم اره ۱۸سال عمل کنی بهتر چون میگن باز رشد میکنعو اینا🤦🏻♀️نمیدونم باز
chiku عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 4895 همه میگفتن درد ندارن من نمیدونم چرا برعکس بقیه درد داشتم😂 اهان بخاطراینکه قبلا بینیتون صدمه دیده بود. من دندون و فکم ایراد داره که میشه هشتاد میلیون حالا عمل بینی جای خودش روداره 😂 𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed - اگه پیاممو لایککردی الهی گرگ بیاد بخورتتون
chiku عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 4895 منم ۱۸سالمه عمل کردم اره ۱۸سال عمل کنی بهتر چون میگن باز رشد میکنعو اینا🤦🏻♀️نمیدونم باز شمام سن خوبی عمل کردید، من ترجیح میدادم بیست سالگی عمل کنم 𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed - اگه پیاممو لایککردی الهی گرگ بیاد بخورتتون
فسقلیتون مدیر استارتر عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 3836 چقدر گرون 😳 اره دیگه اینجوری شده رها کن؛ هرکه اهمیت میداد غمگین تر بود...
eliiiiiinaaah عضویت: 1403/09/15 تعداد پست: 448 شمام سن خوبی عمل کردید، من ترجیح میدادم بیست سالگی عمل کنم هرچی دیرتر عمل کنی بهتره🤦🏻♀️
chiku عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 4895 اره دیگه اینجوری شده قیمت ها وحشتناک بالا رفته 😞 𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed - اگه پیاممو لایککردی الهی گرگ بیاد بخورتتون
chiku عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 4895 هرچی دیرتر عمل کنی بهتره🤦🏻♀️ شما چرا زود اقدام کردین 𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed - اگه پیاممو لایککردی الهی گرگ بیاد بخورتتون
فسقلیتون مدیر استارتر عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 3836 اهان بخاطراینکه قبلا بینیتون صدمه دیده بود. من دندون و فکم ایراد داره که میشه هشتاد میلیون حالا عمل ... خرج زیادع تازع باید منم دندونام دزست کنم بابام میگه اونم شوهر کن بزات درست کنه به من چه😂 رها کن؛ هرکه اهمیت میداد غمگین تر بود...
chiku عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 4895 خرج زیادع تازع باید منم دندونام دزست کنم بابام میگه اونم شوهر کن بزات درست کنه به من چه😂 من بابام میگه ایرادی نداره وظیفه خودمه پولای درمان و دکترت رو بدم 😁 𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed - اگه پیاممو لایککردی الهی گرگ بیاد بخورتتون
فسقلیتون مدیر استارتر عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 3836 قیمت ها وحشتناک بالا رفته 😞 اره میدونی من پولع اسنپو رفت برگشت ویزیت سرم امپول همه چیش حساب کردم بهت گفتما عمل کنی باید جیبت پر باشه چون هر روز یه داستان داره بخدا😁 رها کن؛ هرکه اهمیت میداد غمگین تر بود...
chiku عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 4895 اره میدونی من پولع اسنپو رفت برگشت ویزیت سرم امپول همه چیش حساب کردم بهت گفتما عمل کنی باید جیبت پر ... اره خصوصا رفت و امدش دردسر داره 𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed - اگه پیاممو لایککردی الهی گرگ بیاد بخورتتون
فسقلیتون مدیر استارتر عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 3836 من بابام میگه ایرادی نداره وظیفه خودمه پولای درمان و دکترت رو بدم 😁 در اخر خودشون انجام میدن دیگه دستشون دردنکنه😂 رها کن؛ هرکه اهمیت میداد غمگین تر بود...
eliiiiiinaaah عضویت: 1403/09/15 تعداد پست: 448 شما چرا زود اقدام کردین من دماغم استخونی کوچیک بود حتی رفته بودم عمل کنم تو معطب بهممیگفتن چرا میخای عمل کنی فقط افتاده بود ک اونو برطرف کرد