2821
2789
اوه خوبه. چطور پس از قبل شکستی داشتین دردمیکرده وگرنه درحالت عادی درد چندانی نداره

همه میگفتن درد ندارن من نمیدونم چرا برعکس بقیه درد داشتم😂

رها کن؛ هرکه اهمیت میداد غمگین تر بود...
هزینش کلا همه چیش باهم تا الان نزدیک پنجاه شصت میلیون خرجم شد

چقدر گرون 😳

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهان اوکیه..ممنون از راهنماییتون 💖البته من زیر ۱۸ سال هستم همکلاسیم ۱۶ سالگی عمل کرد و سنش زود بود

منم ۱۸سالمه عمل کردم اره ۱۸سال عمل کنی بهتر چون میگن باز رشد میکنعو اینا🤦🏻‍♀️نمیدونم باز

همه میگفتن درد ندارن من نمیدونم چرا برعکس بقیه درد داشتم😂

اهان بخاطراینکه قبلا بینیتون صدمه دیده بود. من دندون و فکم ایراد داره که میشه هشتاد میلیون حالا عمل بینی جای خودش روداره 😂

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

منم ۱۸سالمه عمل کردم اره ۱۸سال عمل کنی بهتر چون میگن باز رشد میکنعو اینا🤦🏻‍♀️نمیدونم باز

شمام سن خوبی عمل کردید، من ترجیح میدادم بیست سالگی عمل کنم

اره دیگه اینجوری شده

قیمت ها وحشتناک بالا رفته 😞

هرچی دیرتر عمل کنی بهتره🤦🏻‍♀️

شما چرا زود اقدام کردین

اهان بخاطراینکه قبلا بینیتون صدمه دیده بود. من دندون و فکم ایراد داره که میشه هشتاد میلیون حالا عمل ...

خرج زیادع تازع باید منم دندونام دزست کنم بابام میگه اونم شوهر کن بزات درست کنه به من چه😂

خرج زیادع تازع باید منم دندونام دزست کنم بابام میگه اونم شوهر کن بزات درست کنه به من چه😂

من بابام میگه ایرادی نداره وظیفه خودمه پولای درمان و دکترت رو بدم 😁

قیمت ها وحشتناک بالا رفته 😞

اره میدونی من پولع اسنپو رفت برگشت ویزیت سرم امپول همه چیش حساب کردم بهت گفتما عمل کنی باید جیبت پر باشه چون هر روز یه داستان داره بخدا😁

اره میدونی من پولع اسنپو رفت برگشت ویزیت سرم امپول همه چیش حساب کردم بهت گفتما عمل کنی باید جیبت پر ...

اره خصوصا رفت و امدش دردسر داره

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز