2821
2789

من دوستم میخواست واسه بینی اقدام کنه، چسب باید چندوقت بمونه روی بینی؟

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

استارتر ازتجربه هاتون میگید؟ برای عمل بینی

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وا نه من هر روز حموم میرفتم تابستونی گاهی هم دوبار در روز البته بینیمو عمل نکردم همینجوری گفتم در جریان باشی

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

بستگی به دکتر دار بعضیا تا ۲ماه بعضیام حداکثر تا ۵ماه

اما میگن شیش ماه هست درسته؟

وا نه من هر روز حموم میرفتم تابستونی گاهی هم دوبار در روز البته بینیمو عمل نکردم همینجوری گفتم در جر ...

گلم بخاطر اینکه چسب باز بشه باید خیس بشه 

رها کن؛ هرکه اهمیت میداد غمگین تر بود...
سه ماه مال من گفته

خوبه. راضی هستین ازعمل بینی؟ من همکلاسیم عمل کرد نفسش فس فس میکنه احساس میکنم سوراخ بینی تنگ شده

استارتر ازتجربه هاتون میگید؟ برای عمل بینی

راجب چیش میخای بدونی؟درد ک اصلا حس نمیکنی انگار میری ت یه خاب عمیق بعدم بیای بیرون بیدار میشی هفته اول بخاطر تامپون سخته  بعدش عادی میشه کلافگی داره بیشتر 

اره بستگی به توصیه دکترت داره‌واس من ک میگفت برین حموم چسب خیس شه بعد بردارین چون پوست از استخون جدا ...

اره بخاطر همین گفتم ببینم بقیه چجورین

رها کن؛ هرکه اهمیت میداد غمگین تر بود...
راجب چیش میخای بدونی؟درد ک اصلا حس نمیکنی انگار میری ت یه خاب عمیق بعدم بیای بیرون بیدار میشی هفته ا ...

همینجوری. حس میکنم سخت باشه و نفس فس فس کنه و میترسم تنگی نفس ادم بگیره اخه سوراخ ها کوچیکه

اما خوبه، تامپون چطوریه همونی که داخل بینی می‌کنند؟ عوارض نداشتین؟

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز