2821
2789
خوبه. راضی هستین ازعمل بینی؟ من همکلاسیم عمل کرد نفسش فس فس میکنه احساس میکنم سوراخ بینی تنگ شده

تازه نزدیک ۱۳یا۱۴روز عمل کردم فعلا همش ورمع نفسم خوبه ولی

رها کن؛ هرکه اهمیت میداد غمگین تر بود...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سه روز اول برای من بشدت سختو کلافع کننده بود خیلی خون میومد و درد داشتم

اهان یعنی عوارض داشت حالت تهوع نداشتین؟ و اینکه هزینه چقدر شد

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

اما میگن شیش ماه هست درسته؟

نبابا ۶ماه ک نیست کمش ۲تا ۳ماه‌زیادش تا۵ ۶ماه دگ دماغ به چسب عادت میکنه ورمش عادت میکنه ک با چسب کنترل شه برای همین ورم دائمی میمونه هیچکس ۶ماه نمیگ مگ اینکه دماغت خیلی گوشتی باشه

راجب چیش میخای بدونی؟درد ک اصلا حس نمیکنی انگار میری ت یه خاب عمیق بعدم بیای بیرون بیدار میشی هفته ا ...

من که خیلی درد داشتم سه روز اول پدرم دراومد😂

تازه نزدیک ۱۳یا۱۴روز عمل کردم فعلا همش ورمع نفسم خوبه ولی

اهان خوبه. چقدر دادین

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

اهان یعنی عوارض داشت حالت تهوع نداشتین؟ و اینکه هزینه چقدر شد

نه فقط چون بینیم شکستگی داشت خیلی درد میکرد تهوع اینا نداشتم 

نزدیک پنجاه یاشصت تومن شد 

همینجوری. حس میکنم سخت باشه و نفس فس فس کنه و میترسم تنگی نفس ادم بگیره اخه سوراخ ها کوچیکهاما خوبه، ...

ن بابا زیاد سختش نکن واس خودت اسون بگیری راحت پیش میره ارع دگ حالت بانده واسه باز موندن راه تنفسی میزارن ن دردی دارع ن چیزی کلافگی دارع مثلا نباید حموم بری تا جند‌وقت اولو اینا

نبابا ۶ماه ک نیست کمش ۲تا ۳ماه‌زیادش تا۵ ۶ماه دگ دماغ به چسب عادت میکنه ورمش عادت میکنه ک با چسب کنت ...

گوشتی ها شانسی درمیان ولی استخونی خیلی قشنگ میشه.

نه فقط چون بینیم شکستگی داشت خیلی درد میکرد تهوع اینا نداشتم نزدیک پنجاه یاشصت تومن شد

اوه خوبه. چطور پس از قبل شکستی داشتین دردمیکرده وگرنه درحالت عادی درد چندانی نداره

ن بابا زیاد سختش نکن واس خودت اسون بگیری راحت پیش میره ارع دگ حالت بانده واسه باز موندن راه تنفسی می ...

اهان اوکیه..ممنون از راهنماییتون 💖

البته من زیر ۱۸ سال هستم همکلاسیم ۱۶ سالگی عمل کرد و سنش زود بود 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز