فسقلیتون مدیر عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 3836 عنوان چسب بینی | مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 56 پست شمام برا باز کردن چسبتون یک روز درمیون حموم میرفتین ؟ رها کن؛ هرکه اهمیت میداد غمگین تر بود... 1403/09/17 | 17:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فسقلیتون مدیر استارتر عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 3836 خوبه. راضی هستین ازعمل بینی؟ من همکلاسیم عمل کرد نفسش فس فس میکنه احساس میکنم سوراخ بینی تنگ شده تازه نزدیک ۱۳یا۱۴روز عمل کردم فعلا همش ورمع نفسم خوبه ولی رها کن؛ هرکه اهمیت میداد غمگین تر بود...
فسقلیتون مدیر استارتر عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 3836 هر وقت احساس میکردم چسب شل شده میرفتم حموم بهش اب میخورد بعد درمیاوردم مگه نگفت یک روز درمیون عوض کن رها کن؛ هرکه اهمیت میداد غمگین تر بود...
chiku عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 4895 سه روز اول برای من بشدت سختو کلافع کننده بود خیلی خون میومد و درد داشتم اهان یعنی عوارض داشت حالت تهوع نداشتین؟ و اینکه هزینه چقدر شد 𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed - اگه پیاممو لایککردی الهی گرگ بیاد بخورتتون
eliiiiiinaaah عضویت: 1403/09/15 تعداد پست: 448 اما میگن شیش ماه هست درسته؟ نبابا ۶ماه ک نیست کمش ۲تا ۳ماهزیادش تا۵ ۶ماه دگ دماغ به چسب عادت میکنه ورمش عادت میکنه ک با چسب کنترل شه برای همین ورم دائمی میمونه هیچکس ۶ماه نمیگ مگ اینکه دماغت خیلی گوشتی باشه
فسقلیتون مدیر استارتر عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 3836 راجب چیش میخای بدونی؟درد ک اصلا حس نمیکنی انگار میری ت یه خاب عمیق بعدم بیای بیرون بیدار میشی هفته ا ... من که خیلی درد داشتم سه روز اول پدرم دراومد😂 رها کن؛ هرکه اهمیت میداد غمگین تر بود...
لبخندخدادادی عضویت: 1403/09/12 تعداد پست: 7933 مگه نگفت یک روز درمیون عوض کن به من گفت ۲ روز درمیون خب بینی با بینی فرق میکنه هر چی دکترتون بگه
chiku عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 4895 تازه نزدیک ۱۳یا۱۴روز عمل کردم فعلا همش ورمع نفسم خوبه ولی اهان خوبه. چقدر دادین 𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed - اگه پیاممو لایککردی الهی گرگ بیاد بخورتتون
فسقلیتون مدیر استارتر عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 3836 اهان یعنی عوارض داشت حالت تهوع نداشتین؟ و اینکه هزینه چقدر شد نه فقط چون بینیم شکستگی داشت خیلی درد میکرد تهوع اینا نداشتم نزدیک پنجاه یاشصت تومن شد رها کن؛ هرکه اهمیت میداد غمگین تر بود...
eliiiiiinaaah عضویت: 1403/09/15 تعداد پست: 448 همینجوری. حس میکنم سخت باشه و نفس فس فس کنه و میترسم تنگی نفس ادم بگیره اخه سوراخ ها کوچیکهاما خوبه، ... ن بابا زیاد سختش نکن واس خودت اسون بگیری راحت پیش میره ارع دگ حالت بانده واسه باز موندن راه تنفسی میزارن ن دردی دارع ن چیزی کلافگی دارع مثلا نباید حموم بری تا جندوقت اولو اینا
chiku عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 4895 نبابا ۶ماه ک نیست کمش ۲تا ۳ماهزیادش تا۵ ۶ماه دگ دماغ به چسب عادت میکنه ورمش عادت میکنه ک با چسب کنت ... گوشتی ها شانسی درمیان ولی استخونی خیلی قشنگ میشه. 𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed - اگه پیاممو لایککردی الهی گرگ بیاد بخورتتون
فسقلیتون مدیر استارتر عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 3836 به من گفت ۲ روز درمیون خب بینی با بینی فرق میکنه هر چی دکترتون بگه ارع بینی های چرب یک روز درمیون میگن رها کن؛ هرکه اهمیت میداد غمگین تر بود...
chiku عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 4895 نه فقط چون بینیم شکستگی داشت خیلی درد میکرد تهوع اینا نداشتم نزدیک پنجاه یاشصت تومن شد اوه خوبه. چطور پس از قبل شکستی داشتین دردمیکرده وگرنه درحالت عادی درد چندانی نداره 𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed - اگه پیاممو لایککردی الهی گرگ بیاد بخورتتون
eliiiiiinaaah عضویت: 1403/09/15 تعداد پست: 448 من که خیلی درد داشتم سه روز اول پدرم دراومد😂 🤣الان دماغت عمله تجربشو داشتی باز میپرسی؟منو بگو چ با جزئیات دارم توضیح میدم فک کردم تجربه اولته🤣🤣🤣
فسقلیتون مدیر استارتر عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 3836 اهان خوبه. چقدر دادین هزینش کلا همه چیش باهم تا الان نزدیک پنجاه شصت میلیون خرجم شد رها کن؛ هرکه اهمیت میداد غمگین تر بود...
chiku عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 4895 ن بابا زیاد سختش نکن واس خودت اسون بگیری راحت پیش میره ارع دگ حالت بانده واسه باز موندن راه تنفسی می ... اهان اوکیه..ممنون از راهنماییتون 💖البته من زیر ۱۸ سال هستم همکلاسیم ۱۶ سالگی عمل کرد و سنش زود بود 𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed - اگه پیاممو لایککردی الهی گرگ بیاد بخورتتون