2821
2789
در اخر خودشون انجام میدن دیگه دستشون دردنکنه😂

الان من واسه دندونام و فکم دیراقدام کردم، دیرشده بود رفتم دورترین جایی که رفتم، دانشکده که اصولی کارانجام میدادن گفتن باید فَکت روجراحی کنی.. خیلی ترسیدم

رفتم جای دیگه که گفت بیا مشکلت رو بدون جراحی برطرف کنم 

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دماغم استخونی کوچیک بود حتی رفته بودم عمل کنم تو معطب بهم‌میگفتن چرا میخای عمل کنی فقط افتاده بود ...

اهان یعنی این نوکش افتادگی داشت؟

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

الان من واسه دندونام و فکم دیراقدام کردم، دیرشده بود رفتم دورترین جایی که رفتم، دانشکده که اصولی کار ...

اصلا زود تصمیم نگیر فک خیلی مهمه از کلی دکتر بپرس بعد

رها کن؛ هرکه اهمیت میداد غمگین تر بود...
دقیقا تهرانم یع اسنپ میگرفتم میرفتم میومدم ۶۰۰تومن میشد بخدا

اوه اوه خیلی زیاده خودتون یا پدرتون ماشین نداشتن؟

اصلا زود تصمیم نگیر فک خیلی مهمه از کلی دکتر بپرس بعد

گفت که اصلا خود جراحی فک امسال صد میلیونه!! 

رفتیم دکتر محل که بیست سال تجربه داشت و خیلی دکترخوبی بود، گفت بیا بدون جراحی درستش میکنم

گفت که اصلا خود جراحی فک امسال صد میلیونه!! رفتیم دکتر محل که بیست سال تجربه داشت و خیلی دکترخوبی بو ...

اگع کارش خوبه که هیچ دا بازم برو یجای دیگع ببین چی میگن 

فکت جلوعه یعنی ؟یا شکستگی اینا داری

اگع کارش خوبه که هیچ دا بازم برو یجای دیگع ببین چی میگن فکت جلوعه یعنی ؟یا شکستگی اینا داری

نه شکستگی نداشتم فک بالا با پایین تناسب نداشت درواقع فک بالام جلوتر ازفک پایین هست طوری که لب‌هام بهم نمیرسه

نه شکستگی نداشتم فک بالا با پایین تناسب نداشت درواقع فک بالام جلوتر ازفک پایین هست طوری که لب‌هام به ...

با ارتودنستی نمیشع درست کرد ؟

با ارتودنستی نمیشع درست کرد ؟

ارتودنسی فقط صاف میکنه تاثیرچندان نداره که بکشه عقب

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز