2777
2789
عنوان

تو ماشین پارتنرم انقد گریه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2668 بازدید | 107 پست

با اینکه خودم چند سال با همسرم دوست بودم ولی اینکه بعضی دخترا هر جور شده فقط می‌خوان طرف باشه و خاری با جمله آخه دوستش دارم توجیه میکنن هیچ وقت درک نکردم 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خبلی دوسش دارم

خودتو دوست داشته باش و یه فکری به حال خودت بکن.

این آدم دوست نداره. جدا شو حالت اگر بد بود برو پیش مشاور. بعد ها میفهمی چه لطفی در حق خودت کردی

انقدر بدم میاد بهم میگن: فمینیست! من کی گفتم برابری میخوام؟! من زن سالاری میخوام. اگه اهل مطالعه هستی بهترین کتابی که خوندی رو بهم معرفی کن🩵.

من یه چیز خیلی خاهرانه بت بگم ناراحت نشو خاک تو سرت خاااااک تو کلت اگه بازم بخای باهاش بمونی وخودتو ...

@وحشی_زیبا۲ 🙁

‏ما مگس هارو مسخره میکنیم‏ که عاشق عنن ،مگه ما کم عاشق آدم های عن شدیم ؟؟؟ [ شاید باورش سخت باشه ولی یروز از خواب بیدار خواهی شد و اون دیگر اولین چیزی نیست که به ذهنت می آید]❤️‍🩹👋🏻

الان که اینجوریه فکر کن بعد ازدواج دست روت بلند کرد هرشب کتکت زد بازم میگی دوسش دارم؟! 

انقدر بدم میاد بهم میگن: فمینیست! من کی گفتم برابری میخوام؟! من زن سالاری میخوام. اگه اهل مطالعه هستی بهترین کتابی که خوندی رو بهم معرفی کن🩵.

تو رودروایسی مونده یا ترحم یا از کارما میترسه یا وابسته التماسات شده .جز این من عشقی متوجه نشدم.بازم ...

نمیدونم آخه نگاش میکنم بخدا سلولهای تنم از شدت خواستن میلرزن باورت میشه

نمیدونم آخه نگاش میکنم بخدا سلولهای تنم از شدت خواستن میلرزن باورت میشه

چن سالته ؟