2777
2789
عنوان

تو ماشین پارتنرم انقد گریه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2668 بازدید | 107 پست
والا فعلا قصد جلو اومدنم ندارن امروز حرف ازدواج پیش کشیدم می‌گفت من از ازدواج میترسم فعلا عروسی تو ب ...

این همه حقارتو و کوچیک شدنو بر نمی تابم 🫤 من به ادمایی مثل تو میدونی چه راه کاری میدم ؟ اول براش همه چیرو توضیح میدم از اشتباهش خطاش اگاهش میکنم اما اگه نخواد بفهمه نمی فهمه ، منم راحت میذارمش ، ببخشیدا ادمایی مثل شما باید سرشون به سنگ بخوره تا بفهمن کجای زندگین باید ضربه بخورن شکست بخورن تا بفهمن کیا کجاها چیا گفتن

عزیز من پای دوست داشتن وایسا فقط یه خواهش چند صباح دیگه نیایی اینجا گله و شکایت که شوهرم ال و بِل ها از من گفتن بود 

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

خودمم همین فکر و میکنم

منم تقریبا توی همین شرایط بودم البته باهام دعوا نمیکرد ولی دیگه جواب زنگا و پیاما رو نمیداد مثلا بعد از یک هفته جواب پیاممو داد. من فهمیدم داره اینکارو میکنه که برم ولی گفتم بزار بمونم و... ولی خودش یهو بیخبر بلاکم کرد و رفت. دید من پررو تر از این حرفام و نمیرم خودش رفت. راستش منم دیگه دنبالش نرفتم خیلی سخت بود یک سال طول کشید تا به خودم بیام توی این یک سال هم اصلا بهش زنگ نزدم و پیام ندادم و...

پزشک کوچولو🩺📚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.