2777
2789
عنوان

تو ماشین پارتنرم انقد گریه کردم

2668 بازدید | 107 پست

امروز رفتیم بیرون تا من نشستم تو ماشین این گوشیش زنگ خورد بعد صدای گوشی زیاد بود صدای یه دختر بود تا دید من شنیدم سریع صداشو کم کرد و خیلییییی مودب و مهربون با طرف حرف زد وسطاشم گفت دایی حسن کی میاد و اینا بعد اینکه قطع کرد من گفتم کیبود بمن گفت ک به تو چه ربطی داره؟(قبلش یه دعوای خیلی شدید در حد جدایی داشتیم)منم گفتم اوکی اگه بمن ربطی نداره بزن کنار پیاده میشم اونم در کمال ناباوری زد کنار گفت پیاده شو من گفتم نمیشم نمیرم بعد دیگه شروع کردم گریه بعدش رفت جلو در مغازه دوستش دقیقا یساعت من تو ماشین تنها بودم این با دوستش تو ماشین هر و کر 

بعد اومد دعوای شدیدی کردیم و بازومو محکم فشار میداد انقد بلند بلند گریه کردم عین خیالش نبود آخرش بمن گفت بخاطر مامان بابات جدا نمیشم ازت چون دیگه نمیتونم تو روشون نگاه کنم😐منم دوسش دارم نمیتونم ازش جدا شم 

بعد آخر سر بهم گفت ببخشید بابت امروز عصبی بودم ناراحتت کردم و اینا ولی از وقتی اومدیم خونه زنگ و پیامی بهم نداده بنظرتون جدایی بصلاحمونه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه چیز خیلی خاهرانه بت بگم ناراحت نشو 

خاک تو سرت خاااااک تو کلت اگه بازم بخای باهاش بمونی وخودتو کوچیک کنی غرورتو له میکنه جلوش گریه میکنی میگه نمیخامت بازم چسبیدی بهش

‏ما مگس هارو مسخره میکنیم‏ که عاشق عنن ،مگه ما کم عاشق آدم های عن شدیم ؟؟؟ [ شاید باورش سخت باشه ولی یروز از خواب بیدار خواهی شد و اون دیگر اولین چیزی نیست که به ذهنت می آید]❤️‍🩹👋🏻

به هیچ عنوان پیام نده سراغی ازش نگیر.اگر واقعا اون روز حالش بدبوده بد رفتارکرده خودش پشیمون میشه برم ...

نمیتونم 

انقد دوسش دارم هرکاری می‌کنه هربلایی سرم میاره نمیتونم جدا شم