2777
2789
عنوان

چکار کنم از دست این زن

| مشاهده متن کامل بحث + 10966 بازدید | 257 پست
استارتر نمیدونم چرا دلم سوخت براش از یه طرفیوقتی برید کاشکی شوهرش نباشهببین اگه هرکار پنهونی بکنه قط ...

عصر شوهرش خونس

شایدم صبر کنم فردا خودش بیاد ببره

شوهرم الان گیر داده بود ببرنش ظهر بده

گفتم سرده بخدا از خونه در نمیام دیگه

وقتی میگه موبایل ندارم، گوشی خراب شوهرمه میخوام برای روز مرد درستش کنم و ...یعنی این شوهرش به هر علت ...

نمیدونم واقعا جریان چیه

فقط خدا بگم چکارش کنه که منو اذیت کرد

انقدر خوابم میاد

میبرم میدمش بهش

ازشم طلب دارم مینویسم رو کاغذ با شماره کارتم ، میدم بهش میگم برام واریزش کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤦♀️🤦♀️🤦♀️..هیچی بدتراز بی آبرویی نیس... الان ازش خبرندارید که خوب شده یانه هنوزدارع ادامه میده؟؟؟ ...

الان کلا نمیذارن از خونه بره بیرون حالا تلفنی چیکارا میکنه دیگه خدا میدونه

ان شالله که درست شده باشه حداقل برای باقی زندگیش

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سرده بخدا با بدبختی رفتم و اومدم چند کوچه اونور تر خونشون فکر نمیکنم شوهرش خسیس باشه بهش نمیاد زنه ت ...

اسی به شوهرت بگو به شوهرش زنگ بزنه بگه داداش این گوشی که زنت اوردو میای ببری ؟خانومم میخواست به زنت زنگ بزنه شمارشو نداشت که به خانومت بگه گوشیو بیاد بگیره

خدالعنتشون کنه انشالله

ببخشید ولی رتبه ی بی عقلانه ترین کامنت نی نی سایت تعلق می گیره به این کامنت شما. آخه زن حسابی چرا ندیده و نشناخته به یکی لعنت می فرستی انگاری که به یزید لعنت می فرستی؟ اصل قضیه اینه: یکی حالا به هر دلیلی (هر مشکلی) رو زده به همسایه اش. این لعنت شما چی بود این وسط؟

می دونی خود لعنت فرستادن بار منفی داره؟ حالا لعنت این شکلی بیخود و بی جهت فرستادن دیگه فبها. بعضی واکنش ها به مطالب و پست های این سایت خیلی خیلی عجیب هستن واقعا. می شه نتیجه گرفت درصدی از جامعه با چه مشکلات رفتاری و فکری عظیمی دست و پنجه نرم می کنن. ناراحت نشو از من. گاهی یک تلنگر برای دست برداشتن از سوگیری احساسی و رفتار عاقلانه لازمه. حالا این تلنگر رو از من غریبه دریافت کردی. عیب نداره. اثر مفیدش مهمه که روت گذاشته بشه. وگرنه فحش هم به من نوعی دادی مهم نیست

بچه ها تو راهم اگه غلط تایپی داشتم ببخشید دستام یخ

دوست عزیز شما مشکل از واکنش خودت به رفتار دیگرانه. از این به بعد روی واکنش مناسب به رفتارهای نامناسب و پیشنهادهای نابجا کار کن. یه موقعی یه نیازمندی چیزی درمونده ای در راه مونده ای اول صبحی یا نصف شبی پناه میاره به شما این قضیه اش فرق می کنه و شما حتی اگر از خواب ناز بلند شی به عنوان انسان انجام وظیفه باید بکنی و وجدانی عمل کنی ولی با افرادی مثل این زن نادان با این نوع رفتار و این پیشنهاد مسخره اونم توی این دوره و زمونه باید رک بود. همون اول محترمانه می گفتی خیر نمی شه همچین چیزی. تمام شد و رفت

دوست عزیز شما مشکل از واکنش خودت به رفتار دیگرانه. از این به بعد روی واکنش مناسب به رفتارهای نامناسب ...

اوووه رفتی بالا منبر بیا پایین بابا گوه میخورن صبح در مردمو میزنن و اتفاقا خدا لعنتش کنه همچین ادمایی رو برا ما نصف شب نقش اخوند نرو که این روزا همه اعصابشون خرابه تو درتو باز بزار هرکی رد شد از در خونت بیاد بغلت کنه توام در راه خدا بچسب بهش

اوووه رفتی بالا منبر بیا پایین بابا گوه میخورن صبح در مردمو میزنن و اتفاقا خدا لعنتش کنه همچین ادمای ...

با خوندن دو خط آخرت کلا از چشم افتادی. بعضی آدم ها اصلا ارزش نصیحت هم ندارن. نه تربیت درست و حسابی نه اخلاقی نه ادبی. شما مصداق کاسه ی داغ تر از آش هستی. دیگه هر پاسخی دادی جوابی نمی گیری. هم صحبتی با امثال تو جز بی ارزشی نتیجه دیگه ای نداره. خدا به داد ما برسه با جامعه ای که حتی یک درصد مردمش شبیه شما باشن. من چیز بدی نگفتم که نیازی به اون فحش ناموسی و رکیک دو خط آخرت باشه. وقتی دامان جامعه این باشه دامان خانواده هم اون از توش یه چیزی شبیه شما درمیاد بالأخره

عزیزم گوشی اسکل خانومو پس دادی؟

آره هیزم غروب بردم دادمش بهش

دیدم گفت فردا میام ازت میگیرمش برو

میترسید شوهرش خونه بود

گفتم نه من فردا خونه نیستم دادمش بش

شوهرم میگفت شاید فردا باز بیاد ، من صبح برم کرکره در و میکشم که اگه اومد فکر کنه نیستی

دوست عزیز شما مشکل از واکنش خودت به رفتار دیگرانه. از این به بعد روی واکنش مناسب به رفتارهای نامناسب ...

متاسمانی نه گفتن بلد نیستم که همیشه شوهرم داره از دستم حرص میخوره بابت این قضیه

دارم سعی خودم و میکنم

همین امروزم که نه گفتم تموم تنم خیس عرق شده بود از خجالت