2777
2789
عنوان

درمان یبوست یا حداقل کنترل یبوست😊

1038 بازدید | 46 پست

سلام خانوما من از بچگی تا الان مشکلات گوارشی دارم و بدتر از همش یبوووووست ، یعنی هربار یبوست میگیرم اندازه ۳ تا زایمان طبیعی درد میکشم و روده درد توانم رو میگیره .

بریم سراغ یه سری راهکار مفید 😍

1) خوردن آب کافی ، باید حداقل روزی 8 لیوان آب بخوریم و اجازه ندیم روده و دستگاه گوارشمون خشک باشه❤️

2) دوری کردن از دخانیات و الکل ( مخصوصا الکل)💩

3) مصرف انجیر خیس خورده به صورت ناشتا 🌼

۴) مصرف خاکشیر و چیا و تخم شربتی به صورت ناشتا 🍹🧋

۵) درست جویدن غذا 🌯🥙🧆🥘

۶) استفاده از روغن زیتون+ سبزیجات🫒🍊🥭🍍🍌🍑🍉🍎🍓🍒🌽🥒🥬🥕🥑🍠 

حتما ، حتما سبزیجات رو به مقدار زیاد مصرف کنید 

۷) از دارو های شیمیایی و.. تا حد امکان استفاده نکنید و💊💊💉💊 اجازه ندید روده هاتون تنبل بشه.

۸) خوردن غذا های سبک برای وعده شام.🥗

۹) مصرف نکردن هله هوله و نوشیدنی های گاز دار.🍻

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

بهترین چیز برای ریدن شیره

بله شیر سرد هم خوبه اما برای یبوست های شدید خیلی کار آمد نیست.

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهترین چیز برای ریدن شیره

شیر که سفت میکنه🤔

مگر اینکه به لاکتوزش حساس باشی

از ۹بهمن۱۴۰۳ تا ۴اسفند۱۴۰۳ اکانتمو به کسی امانت داده بودم، بخاطر همین بعضی هارو لغو دوستی زدم، کامنتایی که توی این بازه زمانی گذاشته شده، مربوط به من نیست.نمیکنی ای گل یه دم یادم، که همچو اشک از چشمت افتادم💔، تا کی بی تو بود، از غم خون دل من، آه از دل تو، گرچه ز محنت خوارم کردی، با غم و حیرت بارم کردی، مهرتو دارم باز، بکن ای گل با من هر چه توانی ناز هر چه توانی ناز، بقیشو بلد نیستم.بهار دیگه خزون شده.

همه موارد اوکی، ولی در مورد داروهای شیمیایی، بعضی داروها ، مشکلی ایجاد نمیکنن و واقعا موثر هستن.مثل ...

اره منم یه مدت پودر مصرف میکردم ، اما دکترم گفت بهتره عادت نکنم 

من این کارا رو میکنم هنوز یبوست دارم

با لایک  و   ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات . نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاه نفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر   به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد       

شیر سرد و گرمش فرق داره تاثیرش

چه جالب

برای من کلا سفت می‌کنه چه سرد چه گرم 😖

از ۹بهمن۱۴۰۳ تا ۴اسفند۱۴۰۳ اکانتمو به کسی امانت داده بودم، بخاطر همین بعضی هارو لغو دوستی زدم، کامنتایی که توی این بازه زمانی گذاشته شده، مربوط به من نیست.نمیکنی ای گل یه دم یادم، که همچو اشک از چشمت افتادم💔، تا کی بی تو بود، از غم خون دل من، آه از دل تو، گرچه ز محنت خوارم کردی، با غم و حیرت بارم کردی، مهرتو دارم باز، بکن ای گل با من هر چه توانی ناز هر چه توانی ناز، بقیشو بلد نیستم.بهار دیگه خزون شده.

خانوما آب کافی و مراعات غذاها و اینکه هر روز سعی کنید برید دسشویی نذارید دوروز بشه اونوقت بدن عادت میکنه اگه نیومد اون روز حداقل یه چیزی بخورین مثل بادمجون و کدو آش و سوپ میوه مثل گلابی و هلو و زردآلو خاکشیر هم حتما با آب ولرم با آب سرد خودش یبوس میکنه