2777
2789
عنوان

درمان یبوست یا حداقل کنترل یبوست😊

| مشاهده متن کامل بحث + 1038 بازدید | 46 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره ولی گفتم دو، سه روز یه بسته که فکر کنم حدود ۶ قاشق رو تو یه جا نوشابه کوچولو بریز و بخور، روزی ح ...

۶ قاشق توی ی بطری نوشابه کوچک، هر روز به این مقدار بخورم یعنی؟ ۶ قاشق غذاخوری؟زیاد نیست؟

با لایک  و   ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات . نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاه نفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر   به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد       

دارو هم مصرف کردم قرص و پودر و... متاسفانه روده به مسهل عادت کرده وقتی مصرف کنم یبوست رفع میشه، بزار ...

روزی ۱۲ لیوان آب بخور اگه نریدی بیا به من برین😔😂

و از روغن زیتون تو سالاد استفاده کن 

(لهنم در باب شوخیه امیدوارم ناراحت نشید)

برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همه‌شب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐

برعکس شیر به شدت یبوست میاره دختر من بخاطر همین از خوردن شیر محرومه

ولی من ک برای یبوست رفتم دکتر، دکتر گفت هر روز صبح ناشتا شیر گاو گرم بخورم تا یبوستم رفع بشه 

با لایک  و   ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات . نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاه نفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر   به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد       

۶ قاشق توی ی بطری نوشابه کوچک، هر روز به این مقدار بخورم یعنی؟ ۶ قاشق غذاخوری؟زیاد نیست؟

اره، حتی روزی دو تا جا نوشابه ای.

میگم حجیم مصرف کن تا کامل اسهال بشی و تخلیه بشه.

الان اونا که میخوان برن کولونوسکوپی ، تو یه ۲۴ ساعت ۶ بسته رو کامل مصرف میکنن.

۶ تا از اون پلاستیکیا، تا کامل تخلیه بشن.

نترس تو بروشور داخل بسته هم نوشته، مثلا برای تخلیه و کولونوسکوپی ۴ بسته رو بریزین تو یه لیتر آب.

ولی من ک برای یبوست رفتم دکتر، دکتر گفت هر روز صبح ناشتا شیر گاو گرم بخورم تا یبوستم رفع بشه

نمیدونم والا دختر من با یه لیوان شیر از شدت یبوست بیمارستانی میشد دکتر کلا شیر رو براش منع کرد 

هر روز نه، یه چند روز که بیرون کار نداری ، بخور تا کامل اسهال بشی، بعدش روزی یه قاشق همون بخور و تمام روش هایی که دوستان میگن کنارش اجرا کن

روزی ۱۲ لیوان آب بخور اگه نریدی بیا به من برین😔😂و از روغن زیتون تو سالاد استفاده کن (لهنم در باب ش ...

نه ناراحت چرا کلی خندیدم😂😂😂 

کلا برا پختن غذا هم از روغن زیتون استفاده میکنم آب هم نسبتا زیاد میخورم☹️

اره، حتی روزی دو تا جا نوشابه ای.میگم حجیم مصرف کن تا کامل اسهال بشی و تخلیه بشه.الان اونا که میخوان ...

حتما این کارو میکنم امیدوارم موثر باشه 💗 

کولونوسکوپی چیه فقط

نمیدونم والا دختر من با یه لیوان شیر از شدت یبوست بیمارستانی میشد دکتر کلا شیر رو براش منع کرد

شاید استثنا بعضی افراد نسبت به بعضی مواد غذایی حساسن

نه ناراحت چرا کلی خندیدم😂😂😂 کلا برا پختن غذا هم از روغن زیتون استفاده میکنم آب هم نسبتا زیاد میخو ...

ببین عزیزم دوتا ۱ونیم لیتری آب بخور ... 

اگه بازم خوب نشد لاکتوز بگیر شربتشو بخور .. درکل اگه به هیچ موادغذایی رودت جواب نمیده خودت باید قلقل پیدا کنی مثلا من خودم پنیر تبریزی و قهوه که میخورم یبوست به کل رفع میشه!

ببین عزیزم دوتا ۱ونیم لیتری آب بخور ... اگه بازم خوب نشد لاکتوز بگیر شربتشو بخور .. درکل اگه به هیچ ...

دارو اینا وقتی ک میخورم خوب میشم وقتی قطعش میکنم باز برمیگرده بعضیاشم ک اصلا جواب نمیده 

اون مواد غذایی ک به روده ی من بسازه هم پیدا نمیکنم هیچی تا حالا نشناختم ک منو از یبوستی درم بیاره😭

دارو اینا وقتی ک میخورم خوب میشم وقتی قطعش میکنم باز برمیگرده بعضیاشم ک اصلا جواب نمیده اون مواد غذا ...

امتحان کن 

قهوه خوردی تا حالا؟

پنیر تبریزی امتحان کردی ؟

انجیر خشک چی

یمدت امتحان کن ببین کدوم نتیجه داره ایشالا خوب شی خیلی درد بدیه😭😭