2821
2789

۴ میلیون فقط پول یه برنج ایرانیه نمیدونم پیش خودشون چه فکری کردن

در من زنی زندگی میکندکه خوشبخت نیست اما هر روز به خانه اش سرو سامان میدهد برای فرزندانش مادری میکند غذا میپزد میشورد می سابد اما هیچ کس نمیداند روحش درد میکند و جسمش تظاهر به قوی بودن هیچ کس نمیداند هر شب حسرتهایش را در تار و پود ظلمت شب جا میگذارد و صبح دوباره به زندگی باز میگردد باورش سخت است اما یادت نرود من یک زن هستم.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

هی میام بگم پول مهم نیس نباید ملاک زندگی گشترک باشه ولی نمیشه واقعا

آره ما دهه هشتادیای بدون پشتوانه چ کنیم...

ب قول مرتضی پاشایی:"مثله عصرپاییزی رنگ و رومون واسه خیلیا خاطرست آرزومون..."

آره ما دهه هشتادیای بدون پشتوانه چ کنیم...

میفهمم واقعا سخت قبلنا یه زن میگفت میخوام برم سرکار سوهر خودشو جر میداد الان جوری شده باید شونه به شونه هم کار کنن بجنگن تا بتونن بخور نمیر زندگی کنن

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)

میفهمم واقعا سخت قبلنا یه زن میگفت میخوام برم سرکار سوهر خودشو جر میداد الان جوری شده باید شونه به ش ...

دقیقااا همینطوره ی نفر اصلا نمیتونه والا ما ک تا ابد باید مجرد بمونیم هم بترسیم کراشمون با ی پولدار نره !هم بترسیم ک اگ ازدواج کردیم چجوری زندگی کنیم...

ب قول مرتضی پاشایی:"مثله عصرپاییزی رنگ و رومون واسه خیلیا خاطرست آرزومون..."

دقیقااا همینطوره ی نفر اصلا نمیتونه والا ما ک تا ابد باید مجرد بمونیم هم بترسیم کراشمون با ی پولدار ...

دختری که دوست داشته باشه تا پای جونش پابه پات کار میکنه بیخیال

یارانه ی مارو ۳ ماهه قطع کردن ینی به ما هم میدن ؟ بعد من شنیدم نفری ۱ میلیون نه ۴

فک کنم این یه ماه فقط چهار میدن بقیه ماه ها نفری یه میلیون

2790
2823
2791
2779
2792