2777
2789

بخوره تو سرشون همه چی ۱۰۰برابر گرون شده

نه راه پس داشتم نه راه پیش ولـــــی خدا کمکم کرد♥       💚 خدا جونم شکرت 💌حاجتمو متوسل شدم به آقا امام علی(ع) و خانوم فاطمه زهرا (ص) و خانوم رقیه و  آقاامام رضا(ع) ان شاالله که خبر قبولی حاجتمو بگم بهتون 😍                          

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگران ایندم خیلی اول جونیمون چقد دیگه باید بکشیم

همه همینیم اوضاع خیلی بد شده خدا خودش بدادمون برسه

نه راه پس داشتم نه راه پیش ولـــــی خدا کمکم کرد♥       💚 خدا جونم شکرت 💌حاجتمو متوسل شدم به آقا امام علی(ع) و خانوم فاطمه زهرا (ص) و خانوم رقیه و  آقاامام رضا(ع) ان شاالله که خبر قبولی حاجتمو بگم بهتون 😍                          
هی میام بگم پول مهم نیس نباید ملاک زندگی گشترک باشه ولی نمیشه واقعا

آره ما دهه هشتادیای بدون پشتوانه چ کنیم...

ب قول مرتضی پاشایی:"مثله عصرپاییزی رنگ و رومون واسه خیلیا خاطرست آرزومون..."

آره ما دهه هشتادیای بدون پشتوانه چ کنیم...

میفهمم واقعا سخت قبلنا یه زن میگفت میخوام برم سرکار سوهر خودشو جر میداد الان جوری شده باید شونه به شونه هم کار کنن بجنگن تا بتونن بخور نمیر زندگی کنن

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)

میفهمم واقعا سخت قبلنا یه زن میگفت میخوام برم سرکار سوهر خودشو جر میداد الان جوری شده باید شونه به ش ...

دقیقااا همینطوره ی نفر اصلا نمیتونه والا ما ک تا ابد باید مجرد بمونیم هم بترسیم کراشمون با ی پولدار نره !هم بترسیم ک اگ ازدواج کردیم چجوری زندگی کنیم...

ب قول مرتضی پاشایی:"مثله عصرپاییزی رنگ و رومون واسه خیلیا خاطرست آرزومون..."

دقیقااا همینطوره ی نفر اصلا نمیتونه والا ما ک تا ابد باید مجرد بمونیم هم بترسیم کراشمون با ی پولدار ...

دختری که دوست داشته باشه تا پای جونش پابه پات کار میکنه بیخیال

یارانه ی مارو ۳ ماهه قطع کردن ینی به ما هم میدن ؟ بعد من شنیدم نفری ۱ میلیون نه ۴

فک کنم این یه ماه فقط چهار میدن بقیه ماه ها نفری یه میلیون