2777
2789
این جمله خودتو اسیر رسم و رسومات نکنم خیلی خوبه فرصت بعدی میگمش😀 مرسی😘

آره خیلی جواب میده حیف من اون موقع ها عقلم نرسید ب شوهرم بگم هرچند اسیرم نشد😤😤😅😅

موفق باشی عزیزم

🌟❤♥کاش میشد پشت دستهای خدا را بوسید🌟❤♥
شيوا عزيزم كلي برات خوشحال شدم كه حرفاي خوبي بينتون ردوبدل شده مطمئن باش ما ني ني سايتي ها برأي خوشب ...

خیلی محبت دارین مرسی از دعاهاتون از حمایتای روحیتون واقعا کمکم کردید کارم داشت به جنون میکشید همیشه دعاگوی همتون هستم الهی همیشه زندگیاتون رو روال باشه و لباتون خندون دلاتون پر از شادی😍😍😍😘😘😘😘😘😘 با همین حضور مجازیتون به سرپا شدن من و زندگیم کلی کمک کردید

لطفا درخواست دوستی ندید

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آره خیلی جواب میده حیف من اون موقع ها عقلم نرسید ب شوهرم بگم هرچند اسیرم نشد😤😤😅😅 موفق باشی عزیز ...

😂😂😂😂😂 مرسی گلم😘

لطفا درخواست دوستی ندید
😂😂😂😂😂 مرسی گلم😘

خدا رو شكررررر آنقدر كه ديشب فكرت بودم خواب ديدم اومدم ني ني سايت و تو قطع كاربري شده بودي😂😂😂 منم تو خواب داشتم ايميل ميزدم خانم تهراني كه باز وصلت كنن🤣🤣🤣 واي صبح پاشدمممم اينقدر خنديدم خودم 😜😜😜

ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.
خدا رو شكررررر آنقدر كه ديشب فكرت بودم خواب ديدم اومدم ني ني سايت و تو قطع كاربري شده بودي😂😂😂 منم ...

عززززییییییزززززممممممم 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ببخشید انقد اذیتتون کردم نگران شدید

لطفا درخواست دوستی ندید

بیبیب هورااااا بیبیب هوراااااا💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃

باز خدارو شکر خوب بوده این سری خداکنه همیشه همین جوری باشه دیگه🙏🙏🙏🙏🙏🙏

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜
😂😂😂😂😂 مرسی گلم😘

اين نامزدت رو خانواده اش خيلي حساسه از بس بدددد تورو گفتن اينجوري شده ميدوني اون دختره مؤذي پولدارم بود خانواده اين نامزدت هم عاشقققق پولن!!!! واسه همينه الهي كارت رسمي بشه شيوا و تو هم اوضاع مالي ات خوب بشه 😋 از نماز و ختم و دعا غافل نشو ديگه بسپار به خدا

ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.

[QUOTE=49576374]بیبیب هورااااا بیبیب هوراااااا💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃 باز خدارو شکر خوب بوده این سری خداکنه هم ...[/QUOTE

خدا کنه😄

لطفا درخواست دوستی ندید
اين نامزدت رو خانواده اش خيلي حساسه از بس بدددد تورو گفتن اينجوري شده ميدوني اون دختره مؤذي پولدارم ...

باشه. اره راست میگی. خدا کنه😀 چشم😘

لطفا درخواست دوستی ندید
شیوا ممنون میای بهمون میگی چی شد  خیلی نگرانت بودم الان خیالم راحته میتونم امشب راحت بخوابم😄

😁😁😁😁😁 ممنونم ازتون که وسط کار ولم نکردید و بهم اعتماد کردید و حمایتم کردید تا عکس عقدمو نذارم همچنان تو این تاپیک هستم😄

لطفا درخواست دوستی ندید
😁😁😁😁😁 ممنونم ازتون که وسط کار ولم نکردید و بهم اعتماد کردید و حمایتم کردید تا عکس عقدمو نذارم ه ...

سلام عزیزم

منم از خواننده های خاموش داستانت بودم

از همون اول همراهت بودم

اما حقیقتا نتونستم نظری جامع بدم...چون گفتی میخای دلی زندگی کنی نه منطقی😚😚😚

خیلی خوشحالم برات...امیدوارم هرچی خیره پیش بیاد واستون🤗🤗🤗😍😍😍😍😍😘😘😗😗😗

*بامداد خمار* گروهآبی    وزن اولیه ۶۶  وزن هدف اول ۶۴ ....هدف دوم ۶۲...هدف نهایی ۶۰  

وایییی شیوا نترکی تو دختر

کشتی مارو من راضیم پول زیر لفظی رو بدم زودتر عقد کنی 

انگار این لحظه ها ولسه خودم اتفاق میافته همش

کاش از امروز آرامش داشته باشی فقط و دلت شاد و لبت خندون باشه

چند روز پیش گفته بود من دیگه نمیگم بیا خونمون هرکاری دوس داری بکن هرجور دوس داری راضیشون کن بعد امشب ...

حالا تشکر کن ازم بخاطر پیشنهاد شیرینی خخخخخخ😂😂😂😂

خداروشکر

واقعا ما باهم باتو غمگین و شاد میشیم

❤بهترین سفر،سفر به درون خودمان است❤