2777
2789

امروز عادت شدم دو دل بودم بهش بگم یا نه که گفتم خوشحال شد و گفت پس باردار نیستی بعد باز اخلاقش آنی تغییر کرد گفت میخوام برم از دست همتون نمیخوام هیشکیو و خستم کردید منم تمام مدت مهربون جواب دادم دیدم بیرونه گفتم کی میای پیشم گفت مگه قراره هرروز بیام پیشت باز شروع کردیا

انگار نه انگار دیشب این ادم اون کارارو میکرد گفتم اخه میخوام برم بیرون کار دارم گفتم ببینم اگه میای هماهنگ باشم نیام خونه باز برگردم گفت تو که سرخودی هرکار میخوای میکنی اون از موهات اینم از بیرون رفتنت برو هرجا میری ارومش کردم گفت شب میام الان دارم میرم پیش دختره یه چیزی پیشش جا گذاشتم گفتم باشه بعد یه ساعت زنگ زد گفت نمیام دوستم کارم داره میرم پیشش گفتم باشه گفت تو میری بیرون گفتم اره

لطفا درخواست دوستی ندید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم رفتم بیرونبا استرس داشتم تو خونه دغ میکردم ارایش کردم موهامم ساده دادم بالا ولی انقد حساس بود و بدتر شده دیشب میگفت از فردا مقنعه سرکن حجاب کامل اینجوری نیا بیرون واسه همه مادره واسه من زن بابا😣 اصن این مدل ادمی نیس گیر داده به من

هیچی دیگههمش نتمم روشن بود گفتم شاید پیام بده بزنگه که نزد اومدم خونه تا لباس عوض کنم و... نیم ساعتی شد منم اد نتم خاموش بود نیم ساعت پیام داده بود ج نداده بودم عصبانی شده بود گفت برو پی زندگیت اعصابمو میریزی به هم حس خوبی بهت ندارم تو زن زندگی نیستی و...

لطفا درخواست دوستی ندید

نمیدونم چرا انقد بهم شک داره هیچ وقت هیچی ازم ندیده ها بددل هم نیست نمیدونم چرا همش فک میکنه بهش خیانت یا نامردی میکنم منم نگفتم رفتم بیرون یه عکس دادم که خونم گفت بهم پیام نده گند زدی تو زندگیه من😢 منم همش مهربون دارم پیش میرم و میسوزم از تو انگار تو حبابم هر آن ممکنه باز بره

لطفا درخواست دوستی ندید

روز تعطیل مردا خل میشن

ب دل نگیر

الان پریودم هستی ب اندازه کافی اذیت هستی بیشتر از این اذیت نکن خودتو

الان کاری ک شادت میکنه انجام بده

همه چیو بسپار ب زمان

درست میشه

با تو تمام جزئیات مهم اند،حتی خودم
گیسو در جریان نیستی جونه عشقت برو تاپیکامو از اول بخون اگه هم هستی یادت رفته نامزدمو میگم که میخواست ...

این عشقت فقط باعث عذابته من داستانتو خوندم بنظرم بیفایدس همش بازیت میده

ოσŋムო😆