2777
2789
میدونم خودم کلی استرسشو دارم خیلی با سیاسته😞

واااااای شیواااا😭😭😭😭😭😭

چقد حرصم گرفته ازش بگیرم بزنمش قشنگ ب تو میگه دلم برا اون تنگ شده😠😠😠

یعنی همچین آدمی ب درد ی عمر زندگی میخوره؟؟؟!!!!!! 

امیدوارم هرچی خیره برات پیش بیاد هرچی ک صلاحته

چیزی ب ذهنم نمیرسه برای راهنمایی 

گفتم شاید باهات خوب شده بعد از چندروز اومدم خوندم اعصابم ریخت بهم😤😤😤😤

وقتشه باهاش اتمام حجت کنی دوباره ب رفت و آمدا و دیدنش وابسته نشی حواست خیلی باشه

🌟❤♥کاش میشد پشت دستهای خدا را بوسید🌟❤♥

شیواجونم دیگه وقتشه سیاستتو عوض کنی

دیگه وقت اینه ک مث اون دختره هیچ واکنشی تشون ندی

از وقتی فهمیدم ماست با خیارشور ضرر داره همشدلم میخواد خیارشورا رو بزنم تو ماست بخورم😐😐😐😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیواااااااااا امروز چخبر پیام داده اصلا؟

اومده دیدنم ولی هر وقت بهش میزنگم اشغاله الان تو راهم برسم بهش همشم میگه زود باش ببینمت برم کار دارم

لطفا درخواست دوستی ندید

شیواجان تو دیگه تلاشتو کردی دوستم.بنظر من دیگه بیشتر از این سعی نکن بیاریش سمت خودت.خودتو تحمیل نکن بهش.بذار اگه قراره ازت جدا بشه الان جدا بشه نه بعد از ازدواج و با وجود بچه.اون موقع بیشتر صدمه میبینی.بهتره با مشاور در ارتباط باشی مشاور مجازیم هست اینترنتی میتونی کمک بگیری

چند روز پیش گفته بود من دیگه نمیگم بیا خونمون هرکاری دوس داری بکن هرجور دوس داری راضیشون کن بعد امشب گفتم میخوام شیرینی خونگی بپزم بیارم خونتون کلی خوشش اومد بعد گفتم پنج شنبه مامان کاری نداره؟ مارو میبری امامزاده اونجا هم زیارت کنیم خیلی دلم میخواد مامان هم که دوس داره حرفم بزنیم ازشم بخوام دعا کنه مارو دعای مادر میگیره و... باز کلی خوشش اومد

گفت شیوا خونه ما رفت و امد کن ببین چقد بهت میگم گوش نمیدی. میخوای بری زیارت بیا اونجا خودت بگو مامان بریم زیارت منم میبرمتون.شیرینی هم بیا اونجا بپز باهم میپزیم اصلا مامانم اگه بلد بود راهنماییمون کنه گفتم باشه

بخاطر درد کلیه هام ازش خواستم هوامو داشته باشه تا بتونم قرصامو بخورم خوب شم گفتم اوغ میزنم غذا نمیتونم بخورم وقتی ازم دوری میکنی یا ناراحت میشم قرصم نمیتونم بخورم هوامو داشته باش مرتب بخورم خوب شم.

خلاصه گوش شیطون کر خداروشکر امشب خیلی خوب بود باهام

گفت کی عقد کنیم خندیدم گفتم در اصرع وقت😄 گفت پول زیر لفظی ندارم یکم وقت بده بهم دوماه اینطورا گفتم باشه ولی خودتو اذیت نکن یه گردنبند نازک بخر در حد پونصد تومن یا تو زنجیری بگیر زنجیرش بدل یا اصن میخوای از دوستم قرض کنم بهم بدی بعدا پسش بدم کی دیگه امار طلاهای منو میخواد بگیره بعدا کلی با عشق نگام کرد گفت نه صبر کن فقط گفتم باشه

لطفا درخواست دوستی ندید
چند روز پیش گفته بود من دیگه نمیگم بیا خونمون هرکاری دوس داری بکن هرجور دوس داری راضیشون کن بعد امشب ...

آفرین با همین کارا و حرفا پیش برو

بازم میگم ممکنه هر کاری و هرحرفیش امتحان باشه همین زیرلفظی مثلا شاید میخواسته ببینه چی میگی ک خوب جواب دادی بازم بهش بگو خودتو اسیر رسم و رسومات نکن

با همین سیاستا پیش برو معلومه دوستت داره ک حرف عقد میزنه فقط میترسه همین

🌟❤♥کاش میشد پشت دستهای خدا را بوسید🌟❤♥
چند روز پیش گفته بود من دیگه نمیگم بیا خونمون هرکاری دوس داری بکن هرجور دوس داری راضیشون کن بعد امشب ...

سلااام..

من از اول داستانتونو دنبال میکردم..ولی اصلا نظر نداشتم..آخه سنم و تجربه م هم در حدی نیست که بخوام چیزی بگم..فقط اینکه واقعا واقعا واقعا خوشحالم..اینطوری که تعریف کردین ظاهرا همه چیز خیلی خوب داره پیش میره...😍😍😍انشالله همه چیز خوب میشه...فقط ازتون میخوام واقعا قوی باشین...تا اینجاشو هم باید بگم دمتون گرم...💪🏻💪🏻💪🏻👏🏻👏🏻👏🏻من به این اعتقاد رسیدم که یه زن اگه بخواد میتونه دنیا رو مال خودش کنه..یه مرد که دیگه چیزی نیست..😉😉😉

لطفا همینجا ادامه ی اتفاقایی که میفته رو بگین..من که هرروز دارم میام اینجا سر میزنم..نطمئنم هستم که خیلیای دیگه هم دارن دنبال میکنن..

براتون از ته ته ته قلبم آرزوی خوشحالی میکنم..

یاحق👋🏻

مرغی که انجیر میخوره...نوکش کجه..😊😊
آفرین با همین کارا و حرفا پیش برو بازم میگم ممکنه هر کاری و هرحرفیش امتحان باشه همین زیرلفظی مثلا ش ...

این جمله خودتو اسیر رسم و رسومات نکنم خیلی خوبه فرصت بعدی میگمش😀 مرسی😘

لطفا درخواست دوستی ندید
سلااام.. من از اول داستانتونو دنبال میکردم..ولی اصلا نظر نداشتم..آخه سنم و تجربه م هم در حدی نیست ک ...

مرسی مهربون. راستش هرچی نگاه میکنم واقعا صادقانه دارم بهت میگم اصلا جو معنوی نمیدم واقعا من انقد پریشون بودم و همه چی تموم شده بود و ضد من هیچکاری نمیتونستم بکنم هرچی که شده لطف خدا بهم بود حالمو دید دستمو گرفت خیلی ازش ممنونم همیشه پشتم بوده💖

لطفا درخواست دوستی ندید