2777
2789
اینارو دو تا از دوستام انجام دادن هیچ تاثیری نداشت

شوهر من خیلی مهربون شده بود

من به دعای جمع خیلی اعتقاد دارم ، میشه با دلای پاکتون واسه سلامتی مامان مهربونم و خواهر معصومم یه حمد میخونید؟خیلی خیلی مهربونید،عاشق اینجا و بودن باهاتونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اين يا هنوز با دختره در ارتباطه يا يه مسئله اي هست كه داره نامزدت پر ميشه عليه تو!! مطمئن باش اينو

بله خانوادش همش دارن پشتم میزنن میبینی که یه سریاشو بهم میگه مطمئن باش خیلی تحت فشار گذاشتنش که یه سریاش سرریز شده ازش بهم میگه که همکاری کنم تا کمتر از این حرفا بشنوه

لطفا درخواست دوستی ندید

اووووففففف شیوا ببخشید اینو میگمااااا ولی شوهرت دکمه چس کن رو زده قصد خاموش کردنم نداره😐😐😐😐😐😆😆😆😆😆😆

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜

خداروشکر کن الان خودشونو نشون دادند نه بعد از گذشت جوونیت و با یه بچه 

درسته الان سختته خیلی هم سخته ولی بعداً به مراتب سخت تر از الان میشد 

فقط تحمل کن یه مدت سعی کن خودتو با ورزشی چیزی سرگرم کنی 

اینقدر هم جوابشو نده حداقل از اون دختره یاد بگیر ببین چقدر با سیاست رفتار می‌کنه 

به خدا تا زمانی که خودتو پیدا نکنی و همینجور بخوای سردرگم باشی و برای خودت احترام قائلم ناشی همین آشه و همین کاسه 

یا با پشیمانی بر میگرده یا نه در هر صورتش شما شأن و منزلت خودتو حفظ کن 

سه چیز را قربانی نکنید :خانوادتان،احساستان،وقارتان
خداروشکر کن الان خودشونو نشون دادند نه بعد از گذشت جوونیت و با یه بچه  درسته الان سختته خیلی ه ...

کاش شیوا به هوش بیاد

انگار تو خلسس

انگا مدهوش شده

الان متوجه نمبشه

فقط کار خودش میکنه

یه روز شادهههه ولی چند دقیقه نمیکشه شادیش

دوباره غمگین

شیوا جون نامزدت مخواد تو خسته شی وخودت بری کنار و ایشون بدون دردسر به مقصود برسه

همین که پست میزنه خیلیه ! یعنی چی  !

مگه زندگی خودش نیست !  این چه جور عاشقیه که با دیدن یکی دیگه زود دل از کفش رفت

بنظرم اون از شکایتت میترسه برا همین میخواد خستت کنه خودت بری کنار 

خیانت کرده  و اینهمه نازم میکنه