2777
2789
😁😁😁😁😁 ممنونم ازتون که وسط کار ولم نکردید و بهم اعتماد کردید و حمایتم کردید تا عکس عقدمو نذارم ه ...

عزیزم توروخدا عادت کن بخاطر نامزدتم شده به خانوادش توجه کنی

تمام خواسته همسرت همینه بخاطر عشقت چیز زیادی نیست 

❤بهترین سفر،سفر به درون خودمان است❤
امروز عادت شدم دو دل بودم بهش بگم یا نه که گفتم خوشحال شد و گفت پس باردار نیستی بعد باز اخلاقش آنی ت ...

سلام شيوا جون هوبي عزيزم چي شد نيومدي خبر بدي بعد اون روز ديگه

🍀خدايا سپاس گذارم كه هستي🙏💏👨‍👩‍👧❤️💛💚💙💜💞💕

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم همین الان از خونه پدرو مادر همسرم برگشتیم

هرچند اونجا زیاد بهم خوش نمیگذره و حوصلم سر میره و... اما همش بخاطر همسرم این رفت او امدو محبتو و...رو حفظ میکنم

❤بهترین سفر،سفر به درون خودمان است❤
😁😁😁😁😁 ممنونم ازتون که وسط کار ولم نکردید و بهم اعتماد کردید و حمایتم کردید تا عکس عقدمو نذارم ه ...

چقدر دلم برات تنگ شده بود انشاالله عزيزم

🍀خدايا سپاس گذارم كه هستي🙏💏👨‍👩‍👧❤️💛💚💙💜💞💕

به اميد روزي كه بياي ايشالا بگي فردا عقدمه 

واست دعا ميكنم از ته دلم 

خداروشكر ايشالا هميشه لبت خندون  و دلت سرشار از عشق همسرت باشه

من با تلاشم زندگي ميسازم كه همه تو حسرتش ميمونن 
از همتون ممنونم💞

شیوا جون خیلی برات خوشحالم توکلت به خدا باشه همین رویه روبگیر برو جلو تمرکزت رو بزار رو خونواده اش مخصوصامادرش برو خونشون وباهم برید بیرون امامزاده ای جایی خودتو خیلی باوقاروخوش برخورد بگیر حواست به حجابتم باشه خلاصه یه خانم خوشگل وبا وقار قدیمیا میگن زبون خوش مار رو از سوراخ میکشه بیرون کاری که اون دختره میکرده هرجا ناراحت یا عصبی شدی از دستشون صبر پیشه کن این روزا میگذره به امید خدا ولی شیواجون از این اخلاقای نامزدت شل کن سفت کناش خیلی حرصم میگیره کاش میشد از اون دختره یادش بره دیگه😤😔

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

برام خواستگار اومده اونم فضولترین شخصیت فامیل مامانمم گفته با نامزدش قبلیش اشتی کردیم اونم کلی سوال پیچش کرده که پس عقد کی هست و... و نمیدونم چیا گفته که مامانم خیلی اذیت شده فشار عصبی بهش وارد شده سردرد شدید داره. مامانم خیلی ساده و بی زبونه بلد نیست بپیچونه خلاصه که این اقا و خانوادش قصد عقد کردن منو ندارن و من باز افتادم سر زبونا باز از فردا همه کسایی که سال به سالم نمیبینمشون زنگ میزنن پیام میدن نزدیک و دور ای خدا😭

لطفا درخواست دوستی ندید