شیوا جون خیلی برات خوشحالم توکلت به خدا باشه همین رویه روبگیر برو جلو تمرکزت رو بزار رو خونواده اش مخصوصامادرش برو خونشون وباهم برید بیرون امامزاده ای جایی خودتو خیلی باوقاروخوش برخورد بگیر حواست به حجابتم باشه خلاصه یه خانم خوشگل وبا وقار قدیمیا میگن زبون خوش مار رو از سوراخ میکشه بیرون کاری که اون دختره میکرده هرجا ناراحت یا عصبی شدی از دستشون صبر پیشه کن این روزا میگذره به امید خدا ولی شیواجون از این اخلاقای نامزدت شل کن سفت کناش خیلی حرصم میگیره کاش میشد از اون دختره یادش بره دیگه😤😔
من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
برام خواستگار اومده اونم فضولترین شخصیت فامیل مامانمم گفته با نامزدش قبلیش اشتی کردیم اونم کلی سوال پیچش کرده که پس عقد کی هست و... و نمیدونم چیا گفته که مامانم خیلی اذیت شده فشار عصبی بهش وارد شده سردرد شدید داره. مامانم خیلی ساده و بی زبونه بلد نیست بپیچونه خلاصه که این اقا و خانوادش قصد عقد کردن منو ندارن و من باز افتادم سر زبونا باز از فردا همه کسایی که سال به سالم نمیبینمشون زنگ میزنن پیام میدن نزدیک و دور ای خدا😭